Askalon söker teknisk trainee för framtidens ledarskap

,
Askalon söker teknisk trainee för framtidens ledarskap

Vill du vara en del av ett expansivt och multinationellt företag med stark framtidstro? Askalon är en av ventilbranschens mest kompletta aktörer med kunder inom bland annat kraftverk, raffinaderier och kemiindustri. De senaste åtta åren har vi blivit dubbelt så många och i dag är vi drygt 90 medarbetare i Sverige, Danmark och Finland. Vårt huvudkontor ligger på Hammarö.

Nu söker Askalon en trainee med bakgrund inom teknik eller industriell ekonomi. Du är intresserad av industrin och vill vara en del av dess framtid. Askalon tar ett samlat grepp kring hela processkedjan – från försäljning och leverans av ventiler och reservdelar till service, konstruktion, diagnostik och utbildning. Som trainee får du testa alla våra spännande affärsområden för att få kunskap och överblick för att i framtiden kunna arbeta i en ledande befattning.

Vi tror att du:

  • har utbildning inom teknik eller industriell ekonomi
  • gillar utmaningar och vill testa olika områden
  • är strukturerad och lösningsorienterad
  • är serviceinriktad och gillar samarbete och kontakt med människor
  • är intresserad av marknadsföring och försäljning
  • behärskar engelska i tal och skrift samt har möjlighet att resa då resor kan förekomma i arbetet
  • kan tänka dig en ledande befattning i framtiden


Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Askalon
Till en början kommer du att introduceras för alla våra affärsområden för att få en god överblick i Askalon. Vi skapar sedan ett program där du testar arbetet som innesäljare för att sedan följa med våra utesäljare på kundbesök runt om i landet. Under året kommer du även att få inblick i hur våra servicetekniker arbetar, såväl i verkstad som på plats hos kund. Du får en bred kunskap och erfarenhet inför din framtida karriär hos oss. Framtida generationsskiften bidrar till goda karriärmöjligheter.

Varför ska du välja Askalon?
Askalon har funnits i 45 år och vi är Hammarös näst största arbetsgivare. Vi är problemlösare som brinner för att hjälpa våra kunder. Här får du arbeta med lösnings- och utvecklingsfokuserade verksamheter i en förändringsbenägen och växande bransch. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och i alla åldrar. Vi jobbar mot samma mål och vi har kul tillsammans. Varje dag innehåller utmaningar och lärsituationer. Vår strävan är att vara det trygga, pålitliga och långsiktiga valet för både kunder och medarbetare.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Sofia Telby på sofia.telby@askalon.se eller 054-57 92 27.

Färdigheter

Upplagt på

2018-03-29