Barilla söker trainee inom Engineering

,
Barilla söker trainee inom Engineering

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern och världens största producent av Wasa knäckebröd. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla världens största knäckebrödsbageri och som vill arbeta med starka varumärken i en global familjeägd koncern. 

Tycker du om att arbeta i team, angelägen om att vara med och utveckla, ivrig att få påverka och bidra till en hållbar livsmedelsproduktion? Ta då chansen att utvecklas inom Barilla! Företaget är familjeägt, drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. På Barilla i Norden arbetar ca 600 personer och våra konsumenter är framförallt bekanta med varumärkena Barilla och Wasa. Produkter med varumärket Wasa produceras idag i Filipstad och i Celle för distribution världen över. Vår anläggning i Filipstad är världens största knäckebrödsfabrik där ca 450 personer arbetar.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla världens största knäckebrödsbageri och som vill arbeta med starka varumärken i en global familjeägd koncern. I vår anläggning i Filipstad får du möjlighet att utveckla såväl befintlig produktionsutrustning som att delta i framtagandet av ny teknik.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad civilingenjör med intresse för teknikutveckling
  • Är intresserad av att arbeta med livsmedelstillverkning i en processindustri
  • Är en person med stark egen drivkraft, ett strukturerat arbetssätt, är nyfiken på ny teknik, nya Idéer och att utveckla befintlig produktionsutrustning
  • Lockas av möjligheten att arbeta både lokalt och globalt
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Delar våra värderingar; Trust, Integrity, Passion, Intellectual Curiosity och Courage.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Barilla
Genom ett strukturerat programupplägg får du en bred industriell kunskap och erfarenhet inför din framtida karriär hos oss. Du kommer att få en gedigen insyn i den komplexa processen att baka knäckebröd med flera olika teknologier, allt från att mala råg till att skeppa färdiga pallar till kunder över hela världen.  Programmet hos oss innehåller såväl produktion, produktutveckling, underhåll, logistik som teknik. I programmet ingår även besök och praktik utomlands och introduktion på vårt huvudkontor i Parma.

Varför ska du välja Barilla?
Vårt främsta ansvar i Barilla är att tillfredsställa konsumenterna. Vår omsorg om smak, kvalitet och näring är total och motiveras alltid av önskan att ge njutningsfyllda och trevliga materfarenheter. Våra anställda arbetar för att förstå skillnaden i livsstilar och behov på global nivå. På det sättet kan vi erbjuda nya produkter som kan bidra till människornas dagliga njutning och välbefinnande. Likabehandling, inkludering och mångfald är sedan lång tid välintegrerade i Barillas kultur, värden och etiska kod. De är också avgörande faktorer för företagets tillväxtmodell och framgångsfaktorer. Vi är övertygade om att ett företag endast kan överleva på sikt om det är dedikerat att bry sig om människor och miljön varje dag. Good for you, good for the planet är Barillas tillvägagångssätt för att ge sitt bidrag till FN:s agenda för 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling.

Hos oss får du vara med att bidra till en verksamhet som kontinuerligt växer och utvecklas. Under ditt traineeår kommer du att ha möjlighet att sätta dig in i alla delar av vår verksamhet samt besöka anläggningar utanför Sverige.

Läs mer om oss på www.barillagroup.com och www.wasa.com/sv

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Malin Rydberg, HR manager på telefon: 070 671 52 38.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-19