Branäsgruppen söker koncernansvarig restaurang

Branäsgruppen söker koncernansvarig restaurang

Innan du slutar läsa! Vi har inga krav på att du skall kunna laga mat eller kunna servera från rätt sida.Det är det många som är bra på inom koncernen. Vi har flera superbra kockar, restaurangchefer och Food & Beverage Managers. Vi behöver någon som på koncernnivå har ett ekonomiskt affärsmannaskap och ett fritt och förnyande sinne om hur man kan jobba med flöden, vad vill gästen ha nu och i framtiden samt ekonomistyrning för att bland annat ha rätt bemanning vid rätt tid.

Vår bransch är som alla under stark utveckling och förändring, ett mantra hos oss i Branäsgruppen är ”Föränderlighet är ett normaltillstånd”, vilket betyder att vi vill utmana framtiden och testa och gå egna vägar för att nå nöjda kunder och naturligtvis konkurrensfördelar som ger oss ökad tillväxt.

Uppdraget som trainee hos oss består av att tillsammans med oss på anläggningarna och huvudkontoret utveckla och leda oss vidare mot framtidens restauranger på en vinteranläggning. Att samordna alla kunskaper som finns på anläggningarna och i Karlstad, att ta ut det bästa och dessutom utmana oss alla inför framtidens restauranger.

Vi i Branäsgruppen skulle bli jätteglade om du vill arbeta tillsammans med oss och utveckla koncernens restauranger från Vallåsen i söder till Kungsberget i norr.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Branäsgruppen
Du kommer att ledas och utbildas i vårt arbetssätt och affärstänk av våra olika ansvariga inom området du arbetar inom. Vårt syfte med traineetjänsten är att du skall jobba hos oss inom koncernen under lång tid framöver.

Varför ska du välja Branäsgruppen?
Du får jobba med världens roligaste produkt; att göra gäster glada på deras semester som de flesta firar tillsammans med familj och vänner. Branäsgruppen är ett företag under ständig utveckling som alltid vill förbättras mer än konkurrenterna.

Vi är framgångsrika med vårt koncept och Branäs har vunnit pris som årets bästa skidanläggning för familjer 11 gånger. Koncernen drivs långsiktigt och ägs av starka ägare sedan 1999. 

Branäsgruppen består idag av:

  • Branäs – 9st restauranger – omsättning 36 600tsek– övrigt: utkörning av pizza
  • Kungsberget – 5st restauranger + 1st kiosk – omsättning 15 600tsek– övrigt: utkörning av pizza
  • Vallåsen – 1st restaurang + 1st kiosk – omsättning 3 500tsek
  • Ulricehamn – 1st restaurang + 1st kiosk – omsättning 2 000tsek
  • Storstenshöjden – 1st restaurang – omsättning 430tsek
  • Tolvmannabacken – 1st restaurang – omsättning 420tsek

Restaurangernas totala omsättning är 58 550 tsek, vilket sker under perioden dec -april. Branäsgruppens totala omsättning är 442 400 tsek.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta personalchef Karin Modin Svärd 054-13 26 01

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31