(OBS! TILLSATT) Cibes Lift Group söker Junior Product Manager till internationell miljö

(OBS! TILLSATT) Cibes Lift Group söker Junior Product Manager till internationell miljö

Vi ger dig möjligheten att vara med på en spännande förändringsresa hos Europas ledande tillverkare av skruvdrivna hisslösningar offentliga och privata miljöer.

Produkterna marknadsförs under varumärkena: Cibes Lift och Kalea Lifts. Koncernen utvecklar, tillverkar, säljer och installerar en bred produktportfölj av hissmodeller. Distributörerna återfinns i över 50 länder. Företaget är under stark tillväxt och omsätter idag drygt 800 M SEK, med ca 480 anställda i elva länder med huvudkontor i Gävle, Sverige.Nu söker vi en graduate trainee som Junior Product Manager.

Ditt traineeår på Cibes Lift Group AB
Cibes Lift Group är inne i en expansiv fas och för att säkerställa vår fortsätta tillväxt, utveckling och konkurrenskraftighet behöver vi stärka kunskapen om våra produkters livscykler. Som trainee hos oss kommer ditt uppdrag att vara att undersöka och analysera de olika stadierna i våra produktlivscykler; från till utveckling, till tillverkning och till att produkten introduceras på marknaden. Ditt uppdrag kommer att vara att följa våra produkter utifrån ett tillväxt och mognadsperspektiv och framställa dina analyser utifrån ett vinst- och tidsperspektiv. Som trainee hos oss kommer du ha många olika kontaktytor inom vår organisation, både nationellt och internationellt.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Koordinera kommunikationen mellan våra verksamheter, tex. Operations och Sales & Marketing, ur ett produktperspektiv.
  • Kartlägga och analysera input gällande design, storlekar, färg från våra marknader och återför informationen till Operations.
  • Genomföra fördjupande marknadsundersökningar för att säkerställa vår kunskap om marknadens behov.
  • Omvärldsbevakning.
  • Koordinera produktlanseringar med våra interna verksamheter och funktioner.

Vi tror att du som söker är:

  • Analytisk & Strukturerad
  • Serviceorienterad & Engagerad
  • Kommunikativ & Relationsbyggande
  • Resultat- och målinriktad

Vi tror även att du som söker har en bakgrund inom industriell ekonomi, industriell design, ekonom, marknadsföring eller motsvarande relevant utbildning.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Varför ska du välja Cibes Lift Group?
Cibes Lift Group är ett företag som karakteriseras av en stark entreprenörsanda och höga ambitioner. Nyckeln till detta är våra drivna och engagerade medarbetare som möjliggör vår fortsatta utveckling och tillväxt. Som graduate trainee hos oss kommer du få möjligheten att arbeta nära och lära av dessa fantastiska kollegor.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Malin Modigh, HR-specialist på telefon 070 695 66 23.

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31