Compare söker graduate trainee som junior processledare

Compare söker graduate trainee som junior processledare

Compare är ett kluster som bestående av cirka 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Vi är en resurs för företag och organisationer som sätter tillväxt i fokus och vill få regionens företag att växa och bli konkurrenskraftiga med hjälp av digitaliseringens möjligheter. För det krävs att vi tänker bortom morgondagen och driver digital utveckling och innovation tillsammans. Genom olika satsningar jobbar vi mot tre uttalade fokusområden – Digital kompetens, digital affärsutveckling och digital innovation. Vårt mål är att skapa tillväxt i den digitala sektorn och utveckla Värmland till en attraktiv region till med nationell och internationell spets.

Compare ger dig möjligheten att arbeta med framtidsfrågorna som gör skillnad
Vill du vara med och utveckla vår satsning inom digitala välfärdstjänster? Vill du arbeta med frågor som påverkar vad som händer bortom morgondagen? Är du affärsorienterad, gillar entreprenörskap och får saker att hända?

Inom vårt område digital innovationarbetar vi med lösningar för digitalisering av välfärden utifrån användarbehov. Inom ramen för Higher Ambition Program söker vi nu en trainee för rollen som junior processledare. Som processledare driver du våra innovationscase framåt enligt vår process och våra uppsatta mål. Det innebär att du kommer att arbeta med att identifiera behov, involvera lämpliga företag och andra aktörer som arbetar tillsammans för att lösa utmaningar utifrån offentlig sektors behov.

Vi söker dig som nyligen tagit examen, brinner för det du gör och gillar att bygga relationer! Vi söker dig som älskar att allt inte finns färdigt från början och vill lära dig efter vägen, både genom eget arbete och från dina mer erfarna kollegor. Vi tror att du studerat innovations-teknik och design, IT, ledarskap, beteendevetenskap, entreprenörskap eller hälsoinriktning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Higher Ambition Program
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ansökan
Vill du höja blicken och verka i en unik miljö i samverkan med akademi, offentlig sektor och näringsliv så vill vi ha din ansökan! Sista ansökningsdag är den 15/8. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Traineeprogrammet startar den 17 september 2018. Tillträdesdag kan diskuteras. Du söker tjänsten genom att skicka cv och en personlig text som förklarar vad du brinner för och varför du vill jobba hos oss till jeanette.koster@compare.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Köster på 070 – 309 81 25 eller jeanette.koster@compare.se.

Färdigheter

Upplagt på

2018-07-13