Coop Värmland söker framtidens ledare

,
Coop Värmland söker framtidens ledare

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Just nu händer det mycket inom Coop Värmland och vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa. Vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Vill du vara med på resan?

Coop Värmland ägs av 160 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver verksamhet i ett 60-tal butiker över hela landskapet, och dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Nu söker vi dig som vill arbeta inom Coop Värmland i ledande befattningar med inriktning handel. Några exempel på vad du som graduate trainee kommer arbeta med är till exempel att leda en butik, arbeta med marknadsföring, inköp, kommunikation eller andra administrativa uppdrag. Att börja som Graduate Trainee hos oss kommer ge dig en helhet och överblick i alla spännande verksamheter som finns inom Coop Värmland.

Vi tror att du:

  • Brinner för handel och möten med människor
  • Har tydliga ledaregenskaper med betoning på social kompetens.
  • Har lätt för att arbeta i grupp
  • Är strukturerad och lösningsorienterad
  • Har ett intresse för mat
  • Har ett sunt ekonomiskt tänkande

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Coop Värmland

Under året hos Coop Värmland kommer du att få en tydlig handledning, kombinerat med teoretiska utbildningar. Du kommer att tjänstgöra i butik, under handledning av en butikschef men också inom avdelningar såsom marknad, inköp, kommunikation och administration.

Varför Coop Värmland?

Coop Värmland är inne i ett generationsskifte och kommer att ha behov av människor som ska driva föreningen framåt inför framtiden. Rätt person kommer därför att ha möjlighet till en snabb karriärsmöjlighet tillsammans med ett härligt och drivande gäng.

Ansök
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Tomas Sjölander VD Coop Värmland på telefon: 070 315 41 75.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-18

Skicka kommentar