Effect Management söker trainee inom Management Consulting och ledarskapsutveckling

Effect Management söker trainee inom Management Consulting och ledarskapsutveckling

Drivs du av att utveckla företag, organisationer och människor i en digitaliserad tid? Effect Management är ett managementkonsult- och ledarutvecklingsföretag som kännetecknas av en stark kultur, akademisk koppling och långsiktiga kundrelationer. Nu söker vi en ambitiös trainee, med intresse för multimedia & IT, som skall arbeta med frågor kopplade till ledarskap och verksamhetsutveckling ur ett digitalt perspektiv.

Hos oss får du arbeta med utvecklingsfokuserade verksamheter, projekt, kunder och kollegor. Varje dag är fylld av nya utmaningar och lärsituationer. Du får stor möjlighet att själv påverka din egen utveckling och karriär.

Vi tror att du:

 • Är nyutexaminerad inom IT och/eller multimedia.
 • Är intresserad av och har kunskap om affärsdrivet it-stöd (affärssystem)
 • Är intresserad av att lära mer och utvecklas inom digitaliseringens påverkan på vår verksamhet
 • Eventuellt redan kan bygga webbar i WordPress – eller är intresserad av att få arbeta med det.
 • Är intresserad av multimedia.
 • Har ett intresse för utbildning och utveckling av företag och organisationer.
 • Är nyfiken, engagerad och noggrann.
 • Är en utpräglad teamspelare, men med stark förmåga att kunna arbeta enskilt under press.
 • Matchar såväl vår interna värdegrund som präglas av öppenhet, omtanke & respekt, glädje & framåtanda, samt bidrar till att stärka vårt varumärke externt där aspekter som hög kompetens, partnersynsätt och affärsmässighet är nyckelord.
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Under ditt traineeår på Effect Management kommer du bland annat att:

 • Leda arbetet med val och införande av nytt affärssystem
 • Arbeta med att fortsätta utveckla våra digitala arbetssätt och plattformar – internt och för kunduppdrag
 • Arbeta med multimedia
 • Praktiskt it-support vad gäller hård-, mjukvara och användande
 • Assistera konsulter i specifika uppdrag (ex research, sammanställningar, biträdande workshopledare, teknik- & multimedia stöd i uppdrag)

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Effect Management
Initialt introduceras du i Effect Managements olika affärsområden och vårt arbetssätt. Men du kommer tidigt att bli involverad i skarpa utvecklingsprojekt och kunduppdrag. Handledning får du av våra erfarna konsulter och du kommer att arbeta med många olika människor i varierande uppdrag. Många av våra uppdrag sker ute hos kund, så du kommer att få inblick en mängd olika verksamheter på många platser runt om i Sverige.
Vi satsar på din utveckling och vår ambition är att du blir en viktig del i vårt team under flera år med möjlighet att göra avgörande steg i din karriärutveckling.

Varför ska du välja Effect Management?
På Effect Management blir du del av ett team som drivs starkt av företagets värderingar. Vi tror på människors behov av att tillhöra en grupp som presterar tillsammans. Hos oss är ingen konsult en egen resultaträkning. Vi styr inte på beläggningsgrad eller intäkter på individnivå utan har hela tiden företagets övergripande resultat i fokus, och vi vet att teamtanken verkligen lönar sig.

Effect Management har funnits i 29 år och vi är idag 18 medarbetare med kompletterande kompetenser. En del av oss arbetar framförallt med affärsutveckling, utredningar och verksamhetsutveckling –  och en del av oss har större fokus på beteende, individer och grupper.

Vi arbetar för att vara ett bra företag – för våra medarbetare, för våra kunder och för samhället i stort. Hållbarhet handlar för oss om miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Effect strävar alltid efter en jämn fördelning vad gäller genus/mångfald, samt arbetar med hållbarhetsfrågor både ur internt och externt perspektiv. Detta är också centrala delar i vårt kvalitetssystem och i vår kultur.

Läs mer om Effect Management på www.effect.se.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Peter Rovér på telefon: 070 249 42 24.

Färdigheter

Upplagt på

2018-04-25