(OBS! TILLSATT) FM Mattsson Mora Group AB söker Graduate trainee inom teknik/kvalitet/produktutveckling

(OBS! TILLSATT) FM Mattsson Mora Group AB söker Graduate trainee inom teknik/kvalitet/produktutveckling

Med största säkerhet vågar vi säga att du känner till oss genom våra varumärken FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. De flesta badrum och kök i Norden är utrustade med våra kranar och idag är vi en börsnoterad koncern som omsätter över 1 miljard kronor, huvudsakligen i Norden. Vi har produktion och i Mora och Odense samt försäljningskontor i Norge, Finland, Tyskland och Nederländerna.

Som trainee på FM Mattsson Mora Group kommer du att bidra till vår fortsatta utveckling av de mest kända och starkaste varumärkena inom badrum och kök.

Du kommer att få chansen att påverka såväl produktutveckling som vår produktionstekniska och kvalitetstekniska utveckling. Med vår strategi i ryggen kan vi ge rätt individ en rad inspirerande utmaningar inom våra prioriterade initiativ.

Vi söker dig som först och främst lockas av FM Mattsson Mora Group och våra varumärken i kombination med vår produktion i Mora och internationella partners både i Asien och Europa.

Vi tror att du:

  • Är intresserad av modernt ledarskap och ser dig själv som en framtida ledare i vår organisation. Du är bekväm i rollen som gruppledare
  • Trivs att arbeta i team och tvärfunktionellt tillsammans med andra kompetensområden i företaget.
  • Du drivs av att jobba med förändringsarbete och har en god kommunikativ förmåga.
  • Du är nyfiken på omvärlden och dess trender och har förmågan att beskriva hur de påverkar oss.
  • Vi ser gärna att du har en utbildning inom teknik, produktutveckling eller produktionsekonomi. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

 Ditt traineeår på FM Mattsson Mora Group AB
Som trainee kommer du att få medverka i hela processen från produktutveckling via kvalitetssäkring och industrialisering till lansering av färdig produkt. Du kommer att få en djupare förståelse för våra olika produktionsprocesser som gjutning, skärande bearbetning, smärgling/polering, ytbehandling och montering.

Exempel på områden du kommer att medverka i:

  • Produktionsarbete inom våra olika processteg
  • Projektarbete inom produktutveckling och produktionsutveckling
  • Utveckling av internationella leverantörer med avseende på kvalitet, service och teknik.
  • Samverkan med marknadsavdelningen och produktledningen

 Varför ska du välja FM Mattson Mora Group AB?
Med en industrihistoria på över 150 år ligger vi alltjämt i framkant med klimatsmarta produkter som inte gör avkall på de komfortkrav som marknaden kräver. Vi är en av de ledande arbetsgivarna i regionen, och en traineeplats hos oss öppnar naturligtvis många dörrar till spännande områden inom koncernen.

Nu för tiden drivs utvecklingen mot elektroniska, beröringsfria och uppkopplade applikationer inom de segment vi regerar över sedan många år.

Möjligheter till samarbete med utländska kollegor samt leverantörer i Asien och Europa

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta per Hellberg, Chef Produkt- och Processutvecklingpå telefon: 0250-59 60 62.

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31