HSB söker trainee inom fastighetsutveckling och förvaltning

,
HSB söker trainee inom fastighetsutveckling och förvaltning

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

HSBs vision är att vara den aktör som har det bästa anseendet när det gäller boendet. Sedan 1923 har vi skapat moderna bostäder med nya innovativa lösningar för ett bra boende. HSBs viktigaste uppgift är fortfarande att bygga bra och prisvärda bostäder för medlemmarna samt att erbjuda en långsiktig och klimatmedveten förvaltning. Våra erbjudanden är unika genom att vi har helhetskompetens och att vi är regionalt och lokalt förankrade.

HSB Värmland söker en trainee till vårt graduate traineeprogram, med start i februari 2018, som vill engagera sig i att skapa ett hållbart och tryggt boende för våra medlemmar och kunder. För att trivas hos oss måste du gilla att jobba med andra och vara nyfiken på den bredd som finns i vår verksamhet.

Vi tror att du:

  • Har utbildning inom, miljö och energi, ekonomi eller fastighetsförvaltning
  • Uppskattar att jobba i en kooperativt ägd organisation
  • Är en ambitiös person som alltid vill göra ditt bästa
  • Kan tänka dig en ledande befattning i framtiden


Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på HSB Värmland
Vi startar med en introduktion där du får insyn i HSBs historia och nuvarande organisation. Därefter får du ta del av hur vi arbetar och vad vi erbjuder våra kunder inom våra olika affärsområden. Du får även delta i det praktiska arbetet ute hos våra kunder och medlemmar. Under din tid hos oss kommer vi att ge dig förutsättningar för att du skall få en bra inblick i hela vår verksamhet. Den senare delen av året vill vi att du deltar i vår verksamhetsutveckling och vårt strategiarbete.

Varför ska du välja HSB Värmland?
HSB Värmland är en av 29 fristående regionföreningar i en riksomfattande kooperation. Vi och alla andra regionföreningar ägs av våra medlemmar. Genom en bra relation, samarbete med andra HSB föreningar och våra kunder har vi skapat ett brett och attraktivt erbjudande. För de som vill ha ett bra boende och en hållbar, långsiktig förvaltning av sina fastigheter har HSB den kompetens som behövs.

Vi är beredda på förändringar och vågar prova nytt. Vår strävan är att alltid göra vårt bästa för att erbjuda tjänster som är till nytta för våra kunder. För att kunna göra det följer vi aktivt händelser och trender i omvärlden och anstränger oss för att utveckla våra arbetssätt. Vi förstår också att det är i utbytet av tankar, erfarenheter och åsikter som utveckling sker.

Hos oss får du jobba med människor som är engagerade i sitt arbete. Fastighets-förvaltare, energikonsulter, ekonomer, administratörer, fastighetsskötare, trädgårds och byggkonsulter, reparatörer, medlemsansvariga och ledare som på olika sätt jobbar för ett bra boende.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta VD Annette Björkman på telefon: 0708 – 19 20 01.
Mail: annette.bjorkman@hsb.se

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-18