Inission söker trainee inom elektroteknik

,
Inission söker trainee inom elektroteknik

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Inission är en börsnoterad och lönsam totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik i Norden. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla framtidens moderna fabriker i samverkan med våra kunder och medarbetare med hjälp av verksamhetsstrategin LEAN och ny teknik.

Idag arbetar 578 000 personer med tillverkning i Sverige och vi behöver bli fler. Tillverkningsindustrin seglar i medvind och våra tjänster efterfrågas i allt större utsträckning. Tillverkningstraditionen är stark i Sverige och våra trevliga fabriker är en lysande plattform för utveckling och karriär för dig. Vi söker en Ingenjör inom elektroteknik som med ett brett teknikintresse vill vara med och utveckla, ivrig att få påverka och bidra till en bättre kundupplevelse. Inission har gjort en mycket framgångsrik resa från en lokal Värmländsk fabrik till en Nordisk spelare med höga ambitioner. Våra 340 anställda finns idag i Stockholm, Borås, Munkfors, Pajala, Malmö, Tallinn och Köpenhamn. Vi omsätter ca 700 MSEK och är noterade på Nasdaq First North.

Vi tror att du:

  • Är en driven civilingenjör med elektroteknik som inriktning
  • Vill arbeta i gränslandet mellan teknik och verksamhetsutveckling
  • Är nyfiken på hur nya teknologier och affärssystem kan hjälpa företag att skapa värde
  • Har ett tydligt intresse för hur förbättrade affärsprocesser kan skapa värde för företag och kunder
  • Brinner för att alltid utvecklas och ha roligt på jobbet

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Inission
Tillsammans med dig skapar vi ett program där du får pröva på flera roller på några av våra fabriker. Vi har ett brett spektrum av roller från Inköp, Produktion, Test, Kvalitet och Leverans till Marknad och Sälj. Rollerna ger en bra plattform för en stimulerande resa att lära sig branschen och vår verksamhet. Programmet ger möjlighet att rotera runt på våra fabriker för att få inblick i de olika fabrikernas förutsättningar.

Programmet kryddas med skarpa strategiska förbättringsprojekt som spänner över flera av våra fabriker där du ges stort utrymme för att arbeta med och coachas av företagsledningen.

Varför ska du välja Inission?
Det finns många som är duktiga på elektronik som levererar högkvalitativa produkter och lösningar, med en lång livstid. Det som särskiljer Inission är att vi vet varför vi gör det vi gör. Vi har nämligen en tydlig övertygelse om att vår bransch och industri går att förändra och förbättra och att vi hela tiden kan och måste leverera ett ännu större värde till våra kunder. För att lyckas med det har vi bestämt oss för att aldrig vara nöjda. Vår vision är att leda utvecklingen i branschen och vi tänker aldrig låta engagemanget sina. Dessutom glömmer vi inte att ta tillvara på all den positiva energi som i slutänden gynnar affärerna.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Olle Hulteberg på telefon: 070 720 24 44.

Färdigheter

Upplagt på

2017-10-12