(OBS! TILLSATT) Karlstads Energi & Karlstad El- och stadsnät söker Graduate trainee inom Process och Verksamhetsutveckling

(OBS! TILLSATT) Karlstads Energi & Karlstad El- och stadsnät söker Graduate trainee inom Process och Verksamhetsutveckling

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Hos oss får du 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Nu söker vi en kommunikativ, strukturerad och självgående trainee inom process- och verksamhetsutveckling!

Inriktningen ska vara verksamhetsutveckling och arbetsuppgifterna ska bestå i att tillsammans med verksamheterna kartlägga tvärfunktionella arbetsprocesser och att ge stöd i hur vi kan förbättra arbetssätt och rutiner för ökad effektivitet och ökat kundfokus. Vad vi söker är i första hand någon som studerat verksamhets-/organisationsutveckling med bakgrund t ex i industriell ekonomi, alternativt någon annan ingenjörsutbildning, ekonomi eller personalvetare med önskad inriktning.

Förbättringsarbetet omfattar samtliga processer och delar i organisationen.

Vi tror att du:

 • Engagemang, initiativförmåga och förmåga att avsluta det du påbörjat.
 • Kommunikativ, självgående, strukturerad och god samarbetsförmåga.
 • Är analytisk, kan bryta ner problem och föreslå sakliga och pragmatiska lösningar.
 • Som person söker vi dig som brinner för att förändra och förbättra. Du är duktig på att skapa engagemang och att samordna. Vidare trivs du med att arbeta mot mål och resultat och har alltid ett verksamhetsfokus när du prioriterar och planerar.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Karlstads Energi/Karlstad El- och stadsnät

Du kommer jobba med:

 • Processarbete
 • Verksamhetsutveckling
 • Kvalitet
 • Avvikelsehantering
 • Ledningssystem
 • Ledarutveckling
 • Medarbetarnas kompetensutveckling


Varför ska du välja Karlstads Energi/Karlstad El- och stadsnät?
Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra c:a 70 medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Förbättringsarbetet omfattar samtliga processer och delar i organisationen. Detta är din möjlighet till en fot in i Karlstads största arbetsgivare med mycket goda möjligheter till vidare utveckling. Kanske vill du på sikt gå in i en specialistroll eller bli chef med personalansvar?

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Camilla Christensen på telefon: 054-540 71 67.

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31