(OBS! TILLSATT) Karlstads universitet söker trainee som vill vara med och skapa en hållbar utveckling

(OBS! TILLSATT) Karlstads universitet söker trainee som vill vara med och skapa en hållbar utveckling

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.

Nu söker vi en graduate trainee med placering inom någon av avdelningarna inriktade på HR-,  ekonomi och planerings-, kommunikations-, eller ledningsarbete.

Vill du tillsammans med oss arbeta för en framstående akademisk verksamhet med utrymme för att utvecklas och bygga nätverk? Då kan denna traineetjänst vara möjligheten för dig!

Vi tror att du:

  • Är redo för att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik
  • Är en utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakter då anställningen innebär att du kommer ha många möten och samarbetsytor
  • Är nyfiken och engagerad
  • Har en genuin vilja till långsiktig utveckling både på individuell- och verksamhetsnivå
  • Har visat ambition och ledaregenskaper genom tidigare engagemang i andra verksamheter
  • Tycker det verkar intressant att arbeta på Karlstads universitet

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller tar din examen under 2019 på minst kandidatnivå inom områdena HR, ekonomi, juridik, kommunikation eller annat relevant område. Du ska även ha god administrativ förmåga och behärska svenska och engelska flytande såväl i tal som skrift.

Programmets upplägg

Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Karlstads universitet

Beroende på vilken avdelning du och dina ambitioner passar bäst in kommer du att introduceras i avdelningens arbete och bli involverad i de olika arbetsuppgifterna. Handledning får du av våra erfarna medarbetare. Du kommer att ingå i en härlig gemenskap av kollegor som hjälper varandra och har roligt på jobbet. Vi ger dig möjlighet att utvecklas professionellt och personligt.

Varför ska du välja Karlstads universitet?
Universitetet siktar framåt – det märks i allt vi gör och här finns alltid utrymme för dina idéer och ditt engagemang. Vår välrenommerade utbildning och forskning kännetecknas av nära relationer med det omgivande samhället. Vi har en internationaliserad verksamhet och hos oss möter du medarbetare, studenter och besökare från hela världen. Universitetet verkar systematiskt för en social, ekonomisk och miljömässigt hållbar samhällsutveckling. Den statliga sektorn omfattar cirka 250 myndigheter. Här finns stora möjligheter att du hittar din framtida karriär. Om du är nyfiken på hur det är att arbeta i en större statlig verksamhet i en spännande akademisk miljö är Karlstads universitet rätt plats.

Villkor
Detta är en traineeplats som sökes via www.higherambition.se.

Ansök
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Vi vill att du i ansökan anger vilken avdelning du ansöker till samt en fråga du brinner för och vill undersöka och utveckla inom verksamheten! Sista ansökningsdag är den 15 mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor?

Kontakta gärna HR-specialist Isa Ed på telefon: 073-061 47 57 eller HR-chef Ingrid Ganrot på telefon: 070-511 46 48.

 

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31