(OBS! TILLSATT) KPMG söker Graduate trainee inom Revision och Interimservice

(OBS! TILLSATT) KPMG söker Graduate trainee inom Revision och Interimservice

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och vi erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och interimsservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag. Allt vi gör handlar om att bygga förtroende och bidra i förändring. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad!

Vi söker dig som har viljan och engagemanget att utvecklas för att tillsammans med oss leda våra kunder mot en positiv förändring. Som Graduate trainee inom revision och interimsservice hos oss får du förståelse för de frågor som våra kunder ställs inför och för dig innebär varje dag nya utmaningar, nya möten, nya lärdomar och möjligheter.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad ekonom
  • Har ett starkt driv
  • Är kommunikativ
  • Har ett affärsinriktat mindset och arbetar relationsskapande
  • Är en person som tar egna initiativ
  • Har en hög flexibilitet

 Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på KPMG
Du kommer som trainee på KPMG att introduceras i våra olika affärsområden och vårt arbetssätt. Du får möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa av vår verksamhet i GävleDala-området och tidigt bli involverad i kunduppdrag inom revision och interimsservice. Under traineeåret kommer du tillsammans med våra erfarna konsulter spendera mycket tid hos våra kunder.

Varför ska du välja KPMG?
Hos KPMG finns goda utvecklingsmöjligheter och vi kommer från start att satsa på din personliga utveckling. Du kommer vistas i en omväxlande arbetsmiljö där vi genom spännande och samhällsviktiga uppdrag hjälper våra kunder. Vår ambition är att du kommer att bli en viktig del i vårt team under flera år med möjlighet att ta avgörande steg i karriärutvecklingen. Här ingår du i ett härligt team med starkt driv som brinner för att utveckla både oss själva och kundernas verksamheter.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Jenny Barksjö Forslund, områdeschef KPMG GävleDala på telefon: 070 237 84 27

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31