(OBS! TILLSATT) Mafi söker driven Graduate trainee som vill verka i expansiv miljö

(OBS! TILLSATT) Mafi söker driven Graduate trainee som vill verka i expansiv miljö

Just nu händer det mycket på Mafi. Vi är ett teknikföretag som utvecklar, designar, säljer och levererar infrastruktur för telekomutrustning över hela världen och vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa. Bolaget är inne i en stark tillväxtfas och för att förstärka vår roll som marknadsledare ökar vi nu vår närvaro globalt med bolag i USA, västra Afrika och Indien. Vill du vara med på resan?

 Vi söker dig som är en driven och positiv person som älskar att ställas inför nya utmaningar. Mafi söker en trainee till något av följande områden: logistik, sälj, produktutveckling, projektledning, automation, inköp eller kvalitet. Självklart ser vi att du har en god kompetens inom ditt gebit, men lika viktigt är att du tillför energi och glädje till vårt starka och sammansvetsade team.

Vi tror att du:

  • Är lyhörd för likväl kundens behov som dina medarbetares.
  • Har en upptäckar-ådra som innebär att du inte alltid går raka vägen till målet utan våga utforska de inte lika självklara vägarna.
  • Är intresserad av att verka i en expansiv miljö.
  • Med din affärsmässighet och kompetens hjälper till att stärka vårt varumärke.
  • Pratar och skriver svenska och engelska flytande (koncernspråket är engelska).

 Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Mafi
På Mafi kommer du att få en kickstart på din karriär och utmanas i en mängd olika miljöer. Vi erbjuder ett skräddarsytt program där du som nyexaminerad kommer att få djup insikt i hur Mafi levererar infrastruktur för telekomutrustning över hela världen.

Under året på Mafi kommer du att få en tydlig handledning kombinerat med teoretiska utbildningar. Du kommer att få jobba under ledning av erfarna individer som låter dig utvecklas och växa i din roll.

Varför ska du välja Mafi?
Du får jobba på ett världsledande företag inom telekom, i en dynamisk och expanderande miljö med kunder över hela världen. Hos oss får du utmanas, utvecklas och växa i din roll. Tillsammans med oss formar du framtiden, både för dig själv och våra kunder. Mafis vision är att vara partner och leverantör nummer ett till marknadsledande kunder, och våra kunder utvecklar framtidens infrastruktur för telekomutrustning.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Jonas Sahlander på telefon: 070 – 675 63 25.

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31