Moelven söker trainee inom Logistik

,
Moelven söker trainee inom Logistik

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Vill du vara med och utveckla framtidens logistiklösningar för skogbranschen? Trä är ett hållbart material som kan bidra till att Sverige, Europa och världen når sina klimatmål. Men för att på bästa sätt utnyttja detta fantastiska material som förnyar sig i loppet av en generation måste vi också ha optimala logistiklösningar och hållbar skogförvaltning.

Moelven Skog AB söker en driftig graduate trainee som kan hantera komplexa förhållanden inom logistikområdet. Väder, vind och klimatförändringar är bland de faktorer som påverkar vår bransch och som gör utmaningen extra stor, men också intressant för den som har passion för logistik i både teori och praktik.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad från en ingenjör- eller ekonomutbildning med logistikinriktning
  • Är intresserad av att bidra till nya lösningar i en bransch i förändring
  • Kan se en helhet av detaljer
  • Är resultatinriktad med vilja att påverka
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Moelven Skog
Du blir en del av Moelven Skogs erfarna logistikteam och får jobba tillsammans med teamet för att utveckla framtidens logistiklösningar. Du får också möjlighet att lära känna andra delar av Moelven Koncernen med totalt 3500 medarbetare i Sverige och Norge. Moelven jobbar i hela värdekedjan från skog till träbaserade produkter och byggnader. Vi satsar på din och vår utveckling!

Varför ska du välja Moelven Skog?
Moelven Skog AB är ett engagerat företag som arbetar för att flytta gränser, vi har ambitionen att vara bäst i Sverige på råvarulogistik. Om du är grymt engagerad och vill vara med så har du chansen att hitta rätt med oss.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Emma Østerbø på telefon: +47 406 16 265.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-19