(OBS! TILLSATT) NWT Media söker junior webbutvecklare

(OBS! TILLSATT) NWT Media söker junior webbutvecklare

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom webbprogrammering? Vill du arbeta i ett härligt team och få en central roll för bolagets fortsatta digitala tillväxt och framgång? I så fall är detta tjänsten för dig!

Som junior webbutvecklare kommer du att ingå i ett digitalt utvecklingsteam och med ett nära samarbete i olika kundprojekt utifrån ett agilt arbetssätt. Som utvecklare i teamet kommer du arbeta nära affärsverksamheten och kombinera ditt tekniska kunnande med förståelse för övrig verksamhet.

I denna roll kommer du erbjudas stöttning i form av mentorskap från mer seniora kollegor för att bli trygg i rollen och för att lära känna företaget på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Dina exakta arbetsuppgifter och fokusområden kommer variera baserat på kundens behov men involverar programmering inom både frontend och backend utveckling.

Vi tror att du:

  • Har ett genuint intresse för programmering och att du har en vidareutbildning inom webbutveckling / frontend utveckling eller motsvarande arbetslivserfarenheter.
  • Har kunskap och erfarenheter i objektorienterad programmering. Här arbetar vi med PHP, Javascript, tredjeparts integrationer och API:er. Har du själv varit med och utvecklat färdiga WordPress sajter samt har kunskap om Google Analytics eller liknande statistiska verktyg för optimering, ja då är detta en merit.
  • Har en övergripande god svenska och god förståelse för engelska i tal och skrift då vi arbetar nära både vårt och Schibsteds utvecklingsteam i Gdansk i Polen.

Personliga egenskaper:

  • Självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta
  • Tydlig i din kommunikation
  • Strukturerad och noggrann
  • Problemlösare och kundfokuserad

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på NWT Media
Du blir snabbt en del av verksamheten hos oss och får nya spännande arbetsuppgifter. Vi ser även du kommer att arbeta tvärfunktionellt mellan flera olika avdelningar. Då förändringar sker snabbt inom media så är den digitala transformationen en viktig del i allt vårt arbete.  Hos oss har du en dedikerad handledare och ett team som du tillhör så att du kan utvecklas inom gruppen. För media är det alltid viktigt med omvärldsbevakning och ta del av inspiration och trender som sker för att snabbt applicera detta i vår verksamhet. Vi arbetar agilt för att uppmuntra till kreativitet och innovation, vilket vi ser som en nyckelaspekt för vår digitala utveckling.

Varför ska du välja NWT Media?
NWT Media står inför nya utmaningar i och med den digitala transformationen och vi har precis påbörjat vår resa. Vi vill vara ledande inom branschen och säkerställa att lokal journalistik står i centrum och att den digitala produktionen och distributionen kommer till användaren när, var och hur användaren helst önskar. För att lyckas med detta behöver vi satsa på digital kommunikation, både redaktionell och kommersiell, samt säkra upp att vi löpande skapar insikter och beslutsunderlag för att vidareutveckla våra digitala produkter och tjänster. Detta brinner vi helhjärtat för och hoppas att du vill vara med på resan. Ansök redan idag!

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Sara Novak via sara.novak@nwt.sealternativt på telefon 054-19 90 00

.

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31