(OBS! TILLSATT) NWT Media söker marknadskoordinator

(OBS! TILLSATT) NWT Media söker marknadskoordinator

Älskar du marknadsföring och digital kommunikation? Då ska du läsa vidare. 

Som marknadskoordinator arbetar du med kommunikation i olika kanaler i syfte att marknadsföra våra produkter och varumärken. Du arbetar tillsammans med marknadsavdelningen för att rikta rätt budskap till rätt målgrupp. Marknadsgruppen arbetar nära den digitala utvecklingsavdelningen för att vidareutveckla läsaraffären. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du under det första året är en del av Higher Ambition Program.

Arbetsuppgifter
Du jobbar brett med olika kampanjer och event för alla våra 16 lokala varumärken i Värmland, Dalsland och Skaraborg. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Planering, utformning, optimering och uppföljning av kampanjer i alla våra olika kanaler
  • Planering inför- och genomförande av olika typer av event i syfte att marknadsföra våra varumärken

 

Vi tror att du:
Är utbildad inom media, kommunikation, marknadsföring eller motsvarande. Om du har goda kunskaper i Photoshop, Indesign och Illustrator så är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper vi eftersöker:

  • Initiativtagande och självständig
  • Kreativ
  • Strukturerad och noggrann
  • Lätt för att samarbeta med andra


Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på NWT Media
Du blir snabbt en del av verksamheten hos oss och får nya spännande arbetsuppgifter. Vi ser även att du kommer att arbeta tvärfunktionellt mellan flera olika avdelningar. Då förändringar sker snabbt inom media så är den digitala transformationen en viktig del i allt vårt arbete.  Hos oss har du en dedikerad handledare och ett team som du tillhör så att du kan utvecklas inom gruppen. För media är det alltid viktigt med omvärldsbevakning och ta del av inspiration och trender som sker för att snabbt applicera detta i vår verksamhet. Vi arbetar agilt för att uppmuntra till kreativitet och innovation, vilket vi ser som en nyckelaspekt för vår digitala utveckling.

Varför ska du välja NWT Media?
NWT Media står inför nya utmaningar i och med den digitala transformationen och vi har precis påbörjat vår resa. Vi vill vara ledande inom branschen och säkerställa att lokal journalistik står i centrum och att den digitala produktionen och distributionen kommer till användaren när, var och hur användaren helst önskar. För att lyckas med detta behöver vi satsa på digital kommunikation, både redaktionell och kommersiell, samt säkra upp att vi löpande skapar insikter och beslutsunderlag för att vidareutveckla våra digitala produkter och tjänster. Detta brinner vi helhjärtat för och hoppas att du vill vara med på resan. Ansök redan idag!

Ansök:

Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Linnéa Rystedt via linnea.rystedt@nwt.se alternativt på telefon 054-19 96 50 eller sara.prieditis@nwt.se 054-19 98 23.

 

 

 

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31