NWT söker trainee inom fastighetsförvaltning

NWT söker trainee inom fastighetsförvaltning

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med på en förändringsresa inom ett av Sveriges större mediehus. NWT-koncernen äger 15 prenumererade morgontidningar i Värmland, Dalsland samt Skaraborg, en omfattande fastighetsrörelse samt har genom ägarskap ett tätt samarbete med Schibsted och Polaris Media AS i Norge. Fastighetsrörelsen omfattar cirka 55000 kvm lokaler och bostäder främst i Karlstad men även i andra orter i Värmland, Dalsland och Skaraborg.

NWT-koncernen har en uttalad satsning på att utveckla befintligt fastighetsbestånd samt att satsa på såväl nyproduktion som förvärv av fastigheter i Karlstad och Skövde. I vår närmaste planering ingår 150 lägenheter i Karlstad med färdigställande 2020.

Vi tror att du är:

  • Nyutexaminerad inom bygg eller fastighetsekonomi med förvaltning som inriktning
  • Initiativtagande
  • En person med god organisationsförmåga
  • Noggrann
  • En person som har lätt för att samarbeta med andra

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på NWT
Som trainee inom NWT-koncernen så kommer du inledningsvis att få lära känna företagets olika avdelningar. Vår organisation inom fastighetsförvaltning är liten vilket möjliggör för dig att följa och få erfarenhet av hela förvaltningsprocessen.

Varför ska du välja NWT-koncernen ?
Vi deltar aktivt i samhällsutvecklingen som fastighetsägare och arbetar proaktivt till att skapa goda förutsättningar för våra hyresgäster att verka konkurrenskraftigt. Vi förvaltar med ett långsiktigt och hållbart perspektiv.

Du kommer att få vara med och ta initiativ till projekt som kommer att vara nydanande inom vår bransch. Hos oss får du arbeta inom ett stabilt och lönsamt bolag med stora resurser.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Magnus Henriksson på telefon 054-199749

Färdigheter

Upplagt på

2018-03-29