NWT söker trainee som analytiker

NWT söker trainee som analytiker

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med på en förändringsresa inom ett av Sveriges större mediehus. NWT-koncernen äger 15  mediehus i Värmland, Dalsland samt Skaraborg, en omfattande fastighetsrörelse samt har genom ägarskap ett tätt samarbete med Schibsted och Polaris Media AS i Norge. Nu söker vi en graduate trainee som analytiker till NWT företagsmarknad.

NWT är inne i en spännande fas där företaget växer och vi satsar stort på digital utveckling. Senaste åren har transformeringen till ett modernt mediehus gått allt snabbare. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg.

Vi tror att du:

  • Är noggrann
  • Har en utåtriktad, kommunikativ och nyfiken personlighet kombinerat med drivkraft, stresstålighet och ett stort engagemang.
  • Arbetar bra både självständigt och i grupp.
  • Vi ser med fördel att du har utbildning i statistik.

Studier i dataanalys är meriterande.

Programmets upplägg 
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på NWT
Som trainee inom NWT-koncernen kommer du att ha en central roll och arbeta med att dagligen ta fram och analysera säljstatistik både digitalt och i print. Vidare jobbar du med att ta fram statistik ur databasen Sesame samt Google Analytics och av det gör visuella säljpresentationer i Powerpoint eller Acrobat. Vi lanserar inom kort en spännande tjänst, Medieportalen, som du kommer ha fullt ansvar för vad gäller innehåll och uppdateringar. Tillsammans med vår digitala produktchef får du ansvar för att ta fram nya och automatiserade rapportverktyg.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Löpande uppföljning och analys av våra affärer
  • Jobba proaktivt med våra säljare i framtagning av säljmaterial
  • Ansvara för Medieportalen
  • Kundbesök tillsammans med säljare
  • Ta fram säljpresentationer
  • Vara uppdaterad på vad som händer inom ditt område i vår bransch


Varför ska du välja NWT-koncernen?
NWT-koncernen äger 15 mediehus och är därutöver delägare i mediehus i Norge. NWT äger också en fastighetsrörelse som omfattar cirka 55000 kvm lokaler och bostäder främst i Karlstad men även i andra orter i Värmland, Dalsland och Skaraborg.

Koncernens lönsamhet har under många år haft en positiv utveckling. Det totala antalet anställda är ca 300. Huvudkontoret finns i Karlstad och där finns större delen av koncernens administrativa funktioner.

Din arbetsplats utgörs av en händelserik miljö med aktiva och engagerade kollegor. I ryggen har du ett antal starka lokala titlar och varumärken tillhörande NWT-koncernen.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Kent Rosenius på telefon 070-666 19 66

Färdigheter

Upplagt på

2018-04-18