Region Värmland söker trainee till utvecklingsteam

,
Region Värmland söker trainee till utvecklingsteam

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Vill du vara med och jobba med regionala tillväxtfrågor? Då ska du söka till oss! Vi jobbar med regional utveckling inom många områden, bland annat infrastruktur, näringsliv, innovation och forskning, miljö, utbildning och kompetensförsörjning. Hos oss kommer du att ingå i ett härligt gäng som alla brinner för Värmlands bästa.

Region Värmland söker nu en trainee som ska arbeta i vårt utvecklingsteam. Vi söker dig som är intresserad av något av områdena infrastruktur, näringsliv, innovation och forskning, miljö, utbildning och kompetensförsörjning eller kulturutveckling. Du kan även vara trainee inom några av våra stödjande funktioner såsom till exempel inom staben för ledning- och verksamhetsstöd.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad (alternativt tar examen under första halvåret 2018).
  • Har ett intresse för utvecklings- och förändringsarbete.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Är nyfiken, engagerad och noggrann.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt år som trainee på Region Värmland 2018
Initialt introduceras du i hela Region Värmlands verksamhet och får kännedom om våra uppdrag och ansvarsområden. Du kommer därefter att bli involverad i olika uppdrag och projekt som är knutet till ditt kompetensområde. Handledning får du av våra erfarna medarbetare och du kommer att arbeta med många olika kompetenser i varierande uppdrag.

Varför ska du välja Region Värmland?
Region Värmland är invånarnas utvecklingsorganisation. Vår vision är att alltid ligga steget före! Det betyder att vi vill ligga i framkant inom våra ansvarsområden, ha god framförhållning och spana framåtriktat och nyfiket. Vi har uppdrag från såväl staten som våra medlemmar kommunerna och Landstinget i Värmland. Vi är med och initierar, stödjer, samordnar och leder regionala utvecklingsfrågor inom många olika områden. Ledorden i vår värdegrund är lyhördhet, handlingskraft och kompetens.

Läs mer om Region Värmland här!

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Regina Mattson på 054-701 10 08 eller regina.mattsson@regionvarmland.se.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-19