Rejlers söker trainee som framtida ledare inom konsultbranschen

Rejlers söker trainee som framtida ledare inom konsultbranschen

Vi söker dig som är civilingenjör med höga ambitioner. Du kommer arbeta operativt i våra uppdrag med syftet att du ska bli en ledare inom vår organisation. Vi jobbar med industri- och elkraftbolag samt teleoperatörer, och beroende på dina intressen ser vi vart du passar bäst in i vår organisation.

Vi söker dig som vill hitta en attraktiv väg in på arbetsmarknaden, med stor potential. Du är en driven och positiv person som älskar att ställas inför nya utmaningar. Du vill skapa ett kontaktnät inom näringslivet. Du är effektiv, omtänksam och nyfiken på hur digitala verktyg och förbättrade arbetssätt kan skapa värde för våra kunder och vår organisation.

Vi tror att du:

  • Har en civilingenjörsexamen
  • Har en nyfikenhet på nya tekniker och tankesätt
  • Har en förståelse för affärsprocesser
  • Har egenskaper som social, service-inriktad och omtänksam.
  • Har en vilja av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.


Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Rejlers
På Rejlers kommer du lära känna verksamheten och lära känna vårt företag. Jobba operativt i våra uppdrag med syftet att du ska bli en ledare inom vår organisation. Du kommer lära dig grunderna för att bli en bra konsult samtidigt som du fördjupar din spetskompetens inom utvalda områden. Våra konsulter är några av branschens vassaste inom tekniska konsulttjänster och vi bidrar dagligen med lösningar som hjälper våra kunder att bli mer produktiva och hållbara. Som Graduate Trainee kommer du att få prova på att arbeta mot industrin och de tjänster vi erbjuder inom energiförsörjningskedjan. Vid programmets slut kommer du vara redo att inta en ledande roll hos oss.

Varför ska du välja Rejlers?
Innovation är vår passion. Vårt team är vår resurs. Mångsidiga är vad vi är. Accelerera affären för våra kunder är vad vi gör. Ökat värde och lönsamhet är vad vi erbjuder. Långvarigt förtroende är vår belöning.

Rejlers AB är en av Nordens största teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet – tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är. Passionate. Empowered, Healthy är våra värdeord. Vi tror det gör oss framgångsrika.

Ansök
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Magnus Albinsson på telefon: 070 669 71 23.

Färdigheter

Upplagt på

2018-03-29