(OBS! TILLSATT) Rejlers söker Graduate Trainee inom Telecom

(OBS! TILLSATT) Rejlers söker Graduate Trainee inom Telecom

Är du en ingenjör med höga ambitioner? Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom ett bolag där ett proffsigt ledarskap och kunskapsdelning står högt på agendan? Välkommen till Rejlers – tillsammans ska vi skapa magi!

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö, där samarbete, kunskapsdelning och framåtanda är givna inslag. Du Som Graduate Trainee hos oss kommer du ha en otroligt viktig roll som ambassadör för Rejlers och du har ett starkt driv i att skapa ett kontaktnät inom näringslivet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker starka lagspelare som är vetgiriga, kontaktsökande och lyhörda. Vidare är du effektiv i ditt sätt att ta dig an uppgifter, du är omtänksam och nyfiken på hur digitala verktyg och förbättrade arbetssätt kan skapa värde för våra kunder och vår organisation.

Känner du igen dig? Välkommen till oss på Rejlers. Tillsammans ska vi skapa en framgångssaga

Vi tror att du:

  • Har en ingenjörsexamen – gärna inom IT och/eller med inslag av datasäkerhet
  • Har en nyfikenhet på nya tekniker och tankesätt
  • Har en förståelse för affärsprocesser
  • Har egenskaper som social, service-inriktad och omtänksam.
  • Har en vilja av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Rejlers
Som Graduate Trainee på Rejlers är vår ambition att du så snabbt som möjligt ska komma att lära känna vår verksamhet, våra kunder och framförallt – dina fantastiska kollegor! Du kommer att arbeta operativt i våra uppdrag med ambition om att du ska bli en framtida ledare inom vår organisation. Du kommer lära dig grunderna för att bli en framgångsrik konsult samtidigt som du fördjupar din spetskompetens inom utvalda områden. Våra konsulter är några av branschens vassaste inom tekniska konsulttjänster och vi bidrar dagligen med lösningar som hjälper våra kunder att bli mer produktiva och hållbara. Som Graduate Trainee kommer du att få prova på att arbeta mot telekom-, försvars- och säkerhetsbranschen och de tjänster vi erbjuder inom dessa. Vid programmets slut kommer du vara redo att inta en roll hos oss med inriktning mot uppdragsledning/projektledning.

Varför ska du välja Rejlers?
På Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Roger Olander, Traineeansvarig på telefon: 070 590 97 28.

Du kan även kontakta vår nuvarande trainee i Värmland, Sam Lundkvist på telefon: 072 211 84 04

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31