(OBS! TILLSATT) Rolls-Royce AB söker Graduate trainee inom Technical Project Lead

(OBS! TILLSATT) Rolls-Royce AB söker Graduate trainee inom Technical Project Lead

Gillar du teknik och att samarbeta i team, samtidigt som du inte är rädd för att stå upp när det blåser? Vill du vara en spindel i nätet när det gäller kommunikation av tekniska frågor internt inom den egna samt gentemot andra avdelningar? Är du nyexad ingenjör som vill utvecklas i ett globalt företag med spännande marina produkter? Då är detta jobbet för dig! 

Som Technical Project Lead ingår du i avdelningen Engineering to Order. Där blir du en delprojektledare som har det övergripande tekniska ansvaret för leveransen i våra kundorder och arbetar sida vid sida med våra kontraktansvariga. Vägen från order till leverans sker genom ett nära samarbete med våra kunder där du är företagets representant i tekniska frågor samt att du även har en nära dialog med våra leverantörer.

Vi tror att du:

  • Minst högskoleingenjör
  • Goda kunskaper i engelska då vi arbetar internationellt både internt och externt
  • Har möjlighet och gillar att resa då tjänsteresor förekommer
  • Är driven och levererar enligt tidsplan
  • Kundfokuserad, kommunikativ och positivt förhållningssätt
  • Gillar att hålla ihop många trådar och kan arbeta med flera uppgifter samt kontaktytor parallellt

 Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Rolls-Royce
Parallellt med traineeprogrammet Higher Ambiton kommer du snabbt att börja arbeta i den vardag som våra Technical Project Leads har. För att lyckas i detta vill vi ge dig så bra introduktion som möjligt där du lär känna företaget och de olika kontaktytor som krävs i rollen, både internt samt externt med våra kunder och leverantörer. Du får introduktion i våra system och processer för att få en tydlighet och de förutsättningar som krävs för att kunna bidra i rollen på bästa sätt. För oss är det viktigt med god introduktion för att du ska trivas på Rolls-Royce AB.

Varför ska du välja Rolls-Royce?
Som Technical Project Lead ingår du i ett positivt team med stort lösningsdriv på en tekniskt tung avdelning som sköter allt från systemanpassning och interfacefrågor till detaljerad konstruktion för tillverkning och inköp. Vi har alltid kunden i fokus och vi strävar gemensamt för att vara marknadsledande inom propulsion genom att leverera en helhetsupplevelse och service som skapar återvändande kunder. Vägen dit går via interfacemöte med kunder till att reda ut tekniska detaljer med alla inblandade aktörer.

Du får ett varierande och stimulerande arbete mot en internationell marknad i ett globalt företag med kunder och kollegor över hela världen. En unik möjlighet att lära dig propellerprodukten och företagets hela orderflöde från försäljning, stöd till utleverans och stöttning vid installation till kund. Det innebär att du kommer jobba med och lära känna de flesta alla andra funktioner på företaget. Vi är en spännande arbetsplats med hög kompetens

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Andreas Malmkvist på telefon: +46550-840 53, +4670-509 20 27. Mail: andreas.malmkvist@rolls-royce.com

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31