Rolls Royce söker trainee inom Engineering

,
Rolls Royce söker trainee inom Engineering

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL
Till vår avdelning Engineering to Order söker vi en nyutexaminerad, målmedveten och driven ingenjör.

Du kommer ingå en teknisk tung avdelning som sköter allt från systemanpassning och interfacefrågor till detaljerad konstruktion för tillverkning. Vägen dit går via interfacemöte med kunder till att reda ut tekniska detaljer med vår produktion och våra leverantörer. Avdelningen Engineering to Order arbetar nära Sales & Contract Management.Tillsammans tar vi ansvaret för hela processen, från försäljning tills utrustningen gått ur garanti. Vi är en organisation där kunden är i fokus och vi jobbar gemensamt mot vår vision ”Ledande inom fartygspropulsion, en leverantör som kunden gärna återvänder till!”. Som Application Engineer har du det övergripande tekniska ansvaret för tekniken på våra kundorder. Du är teknisk del-projektledare och rapporterar, i projektet, till ansvarig Contract Manager. Vägen från order till leverans är en iterativ process där vi tillsammans med kunden designar drivlinor för propeller- och vattenjetsystem. Till din hjälp har du ett team av designers, classadmin och itemadmin. Resor i tjänst förekommer.

Vi tror att du:

  • har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.
  • är, minst, högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande.
  • är utåtriktad, positiv och har hög social kompetens.
  • initiativrik och metodisk
  • kundfokuserad

Eftersom marknaden är internationell är goda kunskaper i engelska en förutsättning.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Färdigheter

Upplagt på

2017-10-23