Soleil söker trainee som digital strateg för framtidens digitala arbetsplatser

Soleil söker trainee som digital strateg för framtidens digitala arbetsplatser

Vi söker dig som brinner för att med kunskap och teknik i framkant verkligen göra skillnad för våra kunder. Du kommer att ingå som konsult i något av våra utvecklingsteam med målet att på lite sikt bli lösningsarkitekt/digital strateg för våra intranätslösningar och digitala arbetsplatser.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och teknik, och hur vi med hjälp av teknik och digitalisering kan göra många människors arbete roligare, enklare och effektivare. Du är en driven och lösningsfokuserad person med stor lyhördhet för våra kunders behov. Du förstår att kommunikation är nyckeln till att förstå människors komplexa situationer och därigenom kunna skapa smarta tekniska lösningar som tillgodoser faktiska behov och som bidrar till att önskade effekter uppnås.

Vi tror att du:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom IT, systemutveckling eller liknande
  • Har ett stort intresse för människor och hur deras situation kan förbättras genom förbättringar av processer, verktyg och tekniska lösningar
  • Har ett genuint teknikintresse och driv att hålla dig uppdaterad och ajour inom aktuellt teknikområde
  • Har ett driv och en stor förmåga att sätta dig in i och använda ny teknik
  • Har egenskaper som social, lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad
  • Har en vilja och förmåga att bidra och dela med dig

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Soleil
Din start som trainee på Soleil kommer att bestå av introduktion till Soleils affärsprocesser, organisation, erbjudanden, kunder och samarbetspartners. Du kommer att ingå i ett av våra utvecklingsteam med en mentor som introducerar dig i vår utvecklingsmetodik och våra verktyg, så att du med stöttning och handledning kommer igång med utveckling av webb- och intranätslösningar åt våra kunder. Du kommer efter hand få ökat ansvar och ökat självständigt arbete. Med kompetensen från utveckling som grund kommer du sedan att introduceras i att ta fram lösningsförslag för lösningar av gradvis ökad komplexitet.

Varför ska du välja Soleil?
Som trainee på Soleil blir du en del av ett skönt gäng som precis som du har höga ambitioner. Vi ställer höga krav på oss själva men det vi månar om mest är att alla verkligen ska trivas. Vi tror att man måste ha balans mellan arbete och fritid för att må bra, och att man kan kombinera seriositet och professionalism med att ha roligt!

Vi har satt upp som mål att på sikt vara den främsta leverantören av intranätslösningar och den digitala arbetsplatsen i Sverige. Resan mot detta mål pågår för fullt. Vi gör en förflyttning i position för att erbjuda än mer verksamhetsnära tjänster. Samtidigt ska vi behålla vår spetskompetens inom modern webb- och systemutveckling. Vi har därför senaste året förstärkt vårt team med konsulter med kompetens inom verksamhetsutveckling, interaktionsdesign, grafisk design, projektledning, Office 365, Sharepoint, webb- och systemutveckling. Idag är vi en helhetsleverantör av intranät och digitala arbetsplatser, från förstudie till support och förvaltning, för kontinuerlig stöttning i våra kunders verksamhetsutveckling.

Vår spännande resa fortsätter och vi hoppas att du vill vara med och förstärka oss på denna resa!

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Per Johansson på telefon: 054 444 21 01.

Färdigheter

Upplagt på

2018-04-05