Thermia söker trainee inom R&D

Thermia söker trainee inom R&D

Tycker du om att arbeta i team, tycker att det är spännande med ny teknik och är ivrig att få påverka och bidra till utvecklingen av förnyelsebar energi? Då har du chansen att möta en spännande värld och utvecklas tillsammans med oss på Thermia. Thermia Värmepumpar är en ledande aktör på den nordiska värmepumpsmarknaden. Thermia som har bas och huvudkontor i Arvika sysselsätter 230 medarbetare i Sverige, Finland och Norge. Thermia ägs av  det tyska företaget Stiebel Eltron som har totalt 3 300 anställda. 

Thermia utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar med mottot att de inte enbart ska vara de bästa i sin tid, utan även före sin tid. Thermias utvecklingsavdelning jobbar inom en rad olika områden så som maskin- och elkonstruktion, elektroteknik, mjukvaruutveckling och energiteknik och projektledning. Utvecklingslabbet är ett av Europas modernaste vad gäller värmepumpsutveckling och här testar och kvalitetssäkrar vi våra nya produkter. Nu söker vi en graduate trainee inom R&D.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad högskole-eller civilingenjör med intresse för teknikutveckling.
  • Är nyfiken på ny teknik, har ett strukturerat arbetssätt, stark egen drivkraft, vilja att lära och ett öppet sinne.
  • Är en målfokuserad lagspelare som ser styrkan i att jobba i team.
  • Lockas av möjligheten att jobba lokalt och globalt
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Thermia
Genom ett strukturerat programupplägg kommer du att få prova på olika roller inom företaget för ökat perspektiv men där tyngdpunkt ligger på produktutveckling och det område som du är utbildad i. Detta kommer att ge dig en plattform för din fortsatta karriär hos oss.

Du kommer att få vara med och bidra i några av våra många produktutvecklingsprojekt och coachas av både handledare och utvecklingsavdelningens ledningsgrupp.

Varför ska du välja Thermia?
Thermia är ett företag som levererar bästa tänkbara erbjudande inom klimatsmart värmepumpsteknologi genom hög kompetens och tekniskt kunnande. Vi når framgång genom att tänka nytt med fokus på behov, nyttan av produkt och brukarsituation. Vi drivs av passion och stolthet för det vi gör, där den personliga utvecklingen och samarbetsförmågan är en förutsättning för vår fortsatta framgång.

Hos oss får du arbeta med produktutveckling tvärfunktionellt i företaget. Du kommer att huvudsakligen jobba tillsammans med utvecklingsavdelningens övriga 33 medarbetare inom olika kompetensområden.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Magnus Larsson på telefon: 076 – 828 57 23.

Färdigheter

Upplagt på

2018-04-23