(OBS! TILLSATT) Uddeholm söker trainee inom leanprogram UPS2

(OBS! TILLSATT) Uddeholm söker trainee inom leanprogram UPS2

Vill du vara med och utveckla ett av Värmlands mest lönsamma och internationella stålföretag? Är du beredd att göra det lilla extra för att föra vårt företag framåt? Då ska du läsa mer här!

Vi söker en nyutexaminerade ingenjör med minst högskoleexamen, men gärna civilingenjörsexamen, till vårt Lean-program UPS2 (Uddeholm Production Site System). Uddeholm arbetar med metodiken WCOM – World Class Operation Mangement och håller på att införa detta i hela organisationen.

Om dig och ditt traineeår på Uddeholm
Som trainee kommer du slussas direkt in i vår förbättringsorganisation, där du kan komma att arbeta med förbättringsarbete inom flödesoptimering, kvalitetsutveckling, produktionsoptimering, operatörsunderhåll, eller underhåll.

Genom utbildning och praktiskt arbete kommer du att lära dig mer om den problemlösningsmetodik och de verktyg vi använder oss av inom våra olika pelare. Du kommer även att erbjudas möjlighet att vara med och utveckla och införa UPS2i organisationen som deltagare och ledare i olika förbättringsaktiviteter och analyser.

Vi erbjuder en kick-start rakt in i en spännande organisation i förändring. Dessutom finns stora möjligheter till utveckling och karriär för rätt person. När ditt traineeår är avslutat kommer du att ha fått en bred organisationskännedom och mycket goda kunskaper inom UPS2problemlösningsmetodik.

Din examens inriktning är inte avgörande men eftersom Uddeholm verkar inom en energiintensiv och höginvesterande stålindustri, där utveckling av verksamheten inklusive effektiva logistiklösningar är vardag, är en bakgrund inom processmetallurgi, bearbetning, produktionsteknik, logistik, energi eller underhåll att föredra.

Du ska även:

  • Vara metodisk och analytisk
  • Tala och skriva svenska och engelska utan hinder, tyska är meriterande
  • Vara bra på att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen
  • Ha intresse av att hjälpa våra medarbetare växa genom aktivt deltagande i våra förbättringsaktiviteter

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Varför ska du välja Uddeholm?
Som trainee på Uddeholm är du en del av ett världsledande företag med en spännande framtid. Just nu investerar vi för fullt och förbereder oss för en expansiv fas. Mod och innovation har gjort oss framgångsrika i hittills 350 år. Vår unika kompetens och erfarenhet inom specialstål kommer att hålla oss fortsatt starka. Det i kombination med innovativa lösningar, kundfokus och framåtanda kommer hålla oss världsledande i många, många år till. Tillsammans skapar vi framgång för vårt företag i Hagfors.

Tillit, respekt, kundfokus och värdeskapande är våra interna värdeord. Inom Uddeholm råder en spännande kombination av långa traditioner och stark innovationskraft. Vi jobbar mycket över avdelningsgränser i förbättringsgrupper, team och projekt. En person med driv och vilja att lära nytt kan komma långt i vår organisation.

Ansök:
Är detta något som låter intressant för dig? Skicka då in din ansökan!

Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Maria Norberg på maria.norberg@uddeholm.com

 

 

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31