(OBS! TILLSATT) Volvo CE söker trainee inom produktionsteknik

(OBS! TILLSATT) Volvo CE söker trainee inom produktionsteknik

Vi söker en teknisk trainee för en framtida ledar- eller specialistroll som vill vara med på resan där vi tillsammans utvecklar morgondagens industri.

OperationsArvika är Volvos huvudfabrik för hjullastare som också leder det globala arbetet med att utveckla tillverkningen av hjullastare. I Arvika arbetar 1000 personer och här sker tillverkningen – från plåt till färdig hjullastare – som sedan skeppas vidare ut i hela världen.

Vi tror att du:

  • Har en civilingenjörsutbildning och vill in i industrin
  • Är beredd att testa olika områden, är nyfiken och orädd
  • Är strukturerad och lösningsorienterad
  • Har en vilja att ständigt utveckla dig själv och din omgivning
  • Kan tänka dig en ledande roll eller en specialistbefattning i framtiden

 Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Volvo Construction Equipment i Arvika
Du kommer under ditt inledande år få övergripande och fördjupad kunskap kring Operations Arvika och vårt företag Volvo CE. Ditt program kommer till viss del skräddarsys utifrån din person och dina ambitioner, både ledar- och specialistroller kan vara just din destination.

Programmet utgår ifrån teknikavdelningen och du kommer utifrån det få delta i de olika processer vi har. Hos oss är steget sällan långt mellan globalt samarbete, nya produkter och ständiga förbättringar i praktiken. Du kommer få erfarenhet och inblick i industrins möjligheter och utmaningar ”hands-on”.

Under traineeperioden kommer du spendera tid inom olika grupper i linjearbete och delta i projektarbete, för att både bredda och fördjupa genom verklighet, där vi alla tränar varje dag för att bli bättre. Vidareutbildning är en del av vårt arbete och planeras löpande.

Vi befinner oss  i en tid med stora tekniska möjligheter och förmågan att ta tillvara på detta kommer vara avgörande för framgång, både för individ och företag, du har stora möjligheter att utveckla oss och dig själv.

Varför ska du välja Volvo CE Arvika?
Vi är ett värderingsstyrt företag där vi drivs av syftet att vi genom fantasi, hårt arbete och tekniska innovationer ska leda utvecklingen av en renare, smartare och mer uppkopplad värld – den värld vi vill leva i.

Hos oss får du utveckla dig själv och ges stort utrymme att driva saker framåt. Vår fabrik i Arvika har många interna möjligheter samtidigt som våra kontakter inom Volvokoncernen är många.

Den tekniska utvecklingen av vår bransch är inne i ett spännande skede och här kan du vara med och utveckla framtiden.

Volvo erbjuder också ett mycket omfattande förmånsprogram via mybenefits och vi har bl.a. tillgång till eget gym och friskvårdsbidrag.

Vår verksamhet mitt i Värmland är en stor spelare på den globala marknaden. Med 1000 anställda är vi en av Värmlands största arbetsgivare och vi har många spännande roller.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Per Magnusson på telefon: 073 558 54 02.

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31