(OBS! TILLSATT) Elvenite söker Graduate trainee med konto på Github som brinner för kod och problemlösning

(OBS! TILLSATT) Elvenite söker Graduate trainee med konto på Github som brinner för kod och problemlösning

Vi vill förstärka vårt team med nästa generations stjärnor inom Food Tech, IoT, Affärssystem och BI. Det är här Du kommer in i bilden! Behovet av att digitalisera och automatisera företag har aldrig varit större. Tillsammans med Combined Excellence-koncernen erbjuder vi idag flertalet digitaliseringstjänster för den internationella marknaden och vi accelererar våra kunders digitala transformation med branschens vassaste konsulter.

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa nästa generations dagligvaruhandel och livsmedelsindustri. Med utgångspunkt i hjärtat av livsmedelsindustrin får du möjlighet att skapa hållbara och datadrivna lösningar, för en bransch som genomgår en total förändring. Vi är på jakt efter 5 traineer, redo att göra skillnad i en internationell miljö, där effektivisering och ständigt lärande är ledord för att driva den digitala transformationen för några av nordens mest kända varumärken.

Vi tror att du:

  • Är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
  • Är driven och gillar att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling.
  • Har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
  • Är social, serviceinriktad och brinner för att leverera en bra kundupplevelse samtidigt som du vill ha skoj på jobbet och bidra till en bättre värld.
  • Är en person som är effektiv, omtänksam och nyfiken på hur nya teknologier som Food Tech, IoT, Machine Learning och affärssystem kan skapa smarta och hållbara lösningar.
  • Vill göra skillnad, på riktigt.


Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Elvenite
På Elvenite kommer du att få en raketstart på din konsultkarriär. I vårt Traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt. Tillsammans med en mentor deltar du i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter inom Combined Excellence-koncernen, vilket ger dig möjligheten att bygga ditt professionella nätverk. Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle.

Varför ska du välja Elvenite?
Som trainee på Elvenite erbjuder vi dig inte bara ett riktigt jobb med en konkurrenskraftig lön, vi öppnar även möjligheten till att få hela världen som arbetsplats. Under ditt trainee-år kommer du arbeta med några av Europas mest kända varumärken inom Livsmedelsindustrin, samtidigt som du får en gedigen utbildning i de ledande systemen Infor M3, Qlik och Power BI. I utbildningsprogrammet kommer du även bekanta dig med flera av Combined Excellence-koncernens företag. Tjänster som Service Automation, App-utveckling, IT-management och Gamification är bara ett axplock av det som våra 300 koncern-kollegor erbjuder marknaden.

Med frihet under ansvar välkomnar vi dig till ett företag och koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam.

Vår ambition är att anställa fem traineer, så att du kan bli en del i en driven och ambitiös grupp som kommer stötta och inspirera varandra i projekt och utbildningar under året. Om du är redo att göra skillnad på riktigt, då har vi en plats för dig!.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Anna Skärdin via anna.skardin@elvenite.se eller på telefon 070- 862 91 79.

Färdigheter

Upplagt på

2019-02-12