(OBS! TILLSATT) Åkerströms söker Graduate Trainee inom marknad/sälj/eftermarknad

(OBS! TILLSATT) Åkerströms söker Graduate Trainee inom marknad/sälj/eftermarknad

Vi har ett starkt och anrikt varumärke, som kommer av produkter och tjänster med hög kvalitet, i kombination med duktiga och hängivna medarbetare. Vill du bli en ny kugge i vårt härliga team?

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila applikationer. Företaget har idag ca 50 anställda och tillhör koncernen Allgon AB som omsätter ca 500 MSEK i 6 olika bolag, och som finns representerade i 14 länder. Allgon är med Åkerströms och systerbolaget Tele Radio den 5:e största aktören inom industriell radiostyrning, med ca 7% av den globala marknaden.

Åkerströms har traditionellt varit framstående avseende teknisk utveckling, och har i kombination med stort kundfokus byggt upp ett framgångsrikt och välrenommerat varumärke. För oss är det viktigt att skapa kundvärde, i varje produkt, tjänst och kontakt.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi värnar om personal och arbetsmiljö, där medarbetare får chans att utveckla sina kunskaper och förmågor.  Huvudsätet är i Björbo, och det finns också kontor i Borlänge.

Det här är vad vi söker
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning, ingenjör/ekonomi/marknad eller motsvarande, och som vill vara med och driva vår affär i den spännande utvecklingsfas vi nu befinner oss i.

Vi tror att du:

  • Är engagerad, nyfiken och gillar att utmana dig själv
  • Vill verka i en miljö där du får driva igenom dina idéer
  • Är prestigelös och lösningsorienterad, och trivs med att samarbeta med andra
  • Tycker om att skapa goda kundrelationer
  • har B-körkort (minst) – vilket är ett krav.

Vi vill att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Det är också meriterande om det finns någon form av tekniskt intresse.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Åkerströms
Under Trainee-tiden kommer du att dels arbeta med ett specifikt projekt (vilket rapporteras direkt till VD), och dels att arbeta med för avdelningen förekommande arbetsuppgifter. På marknad/sälj/eftermarknad handlar detta till stor del om innesäljararbete så som orderregistrering och uppföljning gentemot satta mål, men också att vara med på kundbesök och andra marknadsaktiviteter (mässor mm), både i Sverige och internationellt.

Utöver det kommer Du också få möjlighet att praktisera/vara på andra avdelningar inom företaget, efter överenskommelse och intresse. Det finns utrymme att anpassa tjänst och inriktning beroende på vad Du är intresserad av.

Varför ska du välja Åkerströms?
Som trainee hos Åkerströms får Du arbeta med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter, i ett företag med god företagsanda med trevliga kompetenta arbetskamrater. Vi värdesätter engagemang hos våra medarbetare. Åkerströms är en trygg arbetsgivare som värnar om medarbetarnas arbetsmiljö och hälsa.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Anna Stiwne på telefon: 070 244 77 16.

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31