Effect Management söker trainee inom Management Consulting & ledarskapsutveckling

,
Effect Management söker trainee inom Management Consulting & ledarskapsutveckling

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Drivs du av att utveckla företag, organisationer och människor i en digitaliserad tid? Vi söker en trainee/juniorkonsult som skall arbeta med frågor kopplade till ledarskap och verksamhetsutveckling i en digitaliserad tid. Effect Management är ett managementkonsult- och ledarutvecklingsföretag som kännetecknas av en stark kultur, akademisk koppling och långsiktiga kundrelationer.   

Nu söker Effect Management en ambitiös trainee till Higher Ambition Program med start i februari 2018, som kan bidra till vår utveckling främst inom följande områden:

  • E-learning och interaktiva digitala workshops, med inriktning på ledarskap och medarbetarskap
  • Utveckling av vårt digitala arbetssätt internt och i kundgränssnitt.
  • Underhåll, stöd och utveckling av vår IT-miljö inklusive hård- och mjukvara
  • Övriga uppgifter som assisterande konsult och researcher

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad (alternativt tar examen under första halvåret 2018) inom Ekonomi/Personal/IT/Media
  • Har ett intresse för utbildning och utveckling av företag och organisationer.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Är nyfiken, engagerad och noggrann.
  • Är en utpräglad teamspelare, men med stark förmåga att kunna arbeta enskilt under press.
  • Matchar såväl vår interna värdegrund som präglas av öppenhet, omtanke & respekt, glädje & framåtanda, samt bidrar till att stärka vårt varumärke externt där aspekter som hög kompetens, partnersynsätt och affärsmässighet är nyckelord.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Effect Management
Initialt introduceras du i Effect Managements olika affärsområden och vårt arbetssätt. Men du kommer tidigt att bli involverad i skarpa utvecklingsprojekt och kunduppdrag. Handledning får du av våra erfarna konsulter och du kommer att arbeta med många olika människor i varierande uppdrag. Många av våra uppdrag sker ute hos kund, så du kommer att få inblick en mängd olika verksamheter på många platser runt om i Sverige.

Vi satsar på din utveckling och vår ambition är att du blir en viktig del i vårt team under flera år med möjlighet att göra avgörande steg i din karriärutveckling.

Varför ska du välja Effect Management?

Hos oss får du arbeta med utvecklingsfokuserade verksamheter, projekt, kunder och kollegor. Varje dag är fylld av nya utmaningar och lärsituationer. Du får stor möjlighet att själv påverka din egen utveckling och karriär. På Effect Management blir du del av ett team som drivs starkt av företagets värderingar. Vi tror på människors behov av att tillhöra en grupp som presterar tillsammans. Hos oss är ingen konsult en egen resultaträkning. Vi styr inte på beläggningsgrad eller intäkter på individnivå utan har hela tiden företagets övergripande resultat i fokus, och vi vet att teamtanken verkligen lönar sig.

Effect Management har funnits i 28 år och vi är idag 18 medarbetare med kompletterande kompetenser. En del av oss arbetar framförallt med affärsutveckling, utredningar och organisationsutveckling –  och en del av oss har större fokus på beteende, individer och grupper.
Vi arbetar för att vara ett bra företag – för våra medarbetare, för våra kunder och för samhället i stort.

Hållbarhet handlar för oss om miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Effect strävar alltid efter en jämn fördelning vad gäller genus/mångfald, samt arbetar med ett hållbarhetsfrågor både ur internt och externt perspektiv. Detta är också centrala delar i vårt kvalitetssystem och i vår kultur.

Läs mer om Effect Management på www.effect.se.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Peter Rovér på telefon: 070 249 42 24.

 

 

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-15