(OBS! TILLSATT) Setra Trävaror söker trainee inom bygglogistik och kundservice

(OBS! TILLSATT) Setra Trävaror söker trainee inom bygglogistik och kundservice

Vill du vara med och bygga upp Sveriges största träcenter? Drivs du av att hitta nya lösningar? Vill du arbeta i ett företag som ligger i framkant inom träindustrin och där du nu erbjuds möjligheten att vara med i en grön omställning i och med vår satsning på KL-trä? Vill du utveckla både dig själv och företaget? Då har vi tjänsten för dig!  

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en högklassig kundservicefunktion till vår nya KL-träfabrik i Långshyttan. Vi ska kännetecknas av kostnadseffektiva och pålitliga leveranser i hela värdekedjan där våra kunder alltid ska känna sig trygga att våra leveranser kommer fram som planerat. Hos oss sitter kvaliteten i väggarna. Tycker du om att skapa struktur, arbeta i team och vill bidra till ett hållbart byggande? Välkommen ombord på vår resa!

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad Master / Civilingenjör med inriktning bygglogistik eller liknande
  • Har kännedom om byggprocessen och byggarbetsplatsen
  • Är strukturerad och lösningsorienterad
  • Är serviceinriktad och gillar samarbete och kontakt med människor
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

 Ditt traineeår på Setra Trävaror
KL-träfabriken i Långshyttan förväntas att driftsättas under ditt traineeår, du kommer således att delta i den mest intressanta fasen där mycket kommer att hända. Du kommer snabbt att behöva bygga kunskap kring hela värdekedjan, från skogsråvara till färdigt hus byggt med byggelement av KL-trä. Fokus kommer att ligga på att kvalitetssäkra våra processer kring försäljning och leveranser genom att jobba operativt i befintliga kundprojekt.

Tillsammans med din handledare kommer vi sätta upp ett individuellt anpassat program som utgår ifrån dina tidigare erfarenheter och våra gemensamma framtida möjligheter.

Varför ska du välja Setra Trävaror?
Setra Trävaror är ett av Sveriges största träindustriföretag som verkar på en global marknad. Vi strävar alltid efter att öka förädlingsvärdet på våra produkter. Därför bygger vi ett nytt träindustricentrum i Långshyttan. Där tillverkar vi idag våra populära limträprodukter och har nyligen startat tillverkning av komponenter till dörr- och fönsterindustrin. Där kommer även den nya KL-träfabriken att finnas. Setra är en viktig arbetsgivare och lokal aktör på orten. Det finns en stor stolthet och sammanhållning bland våra medarbetare som vi bygger med ett värdestyrt arbetssätt och korta beslutsvägar som grundar sig i våra värdeord: Engagemang, Nytänkande och Ansvar.

Vi pushar gränser och tror på att framtiden bygger på trä. Vi eftersträvar att göra affärer som fler än vi tjänar på – kunderna, samhället och naturen.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Lisa Olofsson lisa.olofsson@setragroup.com

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31