(OBS! TILLSATT) Coop Mitt söker framtidens ledare

(OBS! TILLSATT) Coop Mitt söker framtidens ledare

Coop Mitt är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker inom vår region och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Vill du vara med på vår resa?

Coop Mitt är ett kooperativt detaljhandelsföretags med huvudkontor i Gävle och ägs av ca 240 000 medlemmar. Föreningen driver verksamhet i ett 60-tal butiker över hela regionen vilket gör Coop Mitt till regionens näst största arbetsgivare med ca 1400 medarbetare. Läs gärna mer om oss på Coopmitt.se. 

 Vi söker nu framtidens ledare och chefer! Coop Mitt står tillsammans med resten av samhället inför en förändringsresa med en rad utmaningar framför oss. Vi söker därför dig som brinner för affärsmannaskap och vill vara med och utveckla och modernisera Coop Mitt inom bl.a. digitalisering, e-handel samt effektivisering och ledarskap. Vi vill att du har ett intresse för omvärldsbevakning och i vad som strategiskt händer på marknaden. Vi tror att en övergripande bild av verksamheten är en förutsättning för ett bra resultat och därför kommer du som graduate trainee arbeta med allt ifrån att leda i butik till att arbeta med marknadsföring, försäljning, kommunikation och andra administrativa uppdrag

Vi tror att du:

  • Brinner för handel och möten med människor
  • Har tydliga ledaregenskaper med betoning på social kompetens.
  • Har lätt för att arbeta i grupp
  • Är strukturerad och lösningsorienterad
  • Har ett intresse för mat
  • Har ett sunt ekonomiskt tänk

Programmets upplägg 
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Gävleborg tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Coop Mitt
Under året hos Coop Mitt kommer du att få en tydlig handledning, kombinerat med teoretiska utbildningar. Du kommer att tjänstgöra i butik, under handledning av en butikschef men också inom avdelningar såsom marknad, ekonomi, försäljning, kommunikation och administration.

 Varför Coop Mitt?
Coop Mitt är inne i ett kompetens- och generationsskifte och är i behov av människor som ska driva föreningen framåt. Rätt person kommer därför att ha möjlighet till en snabb karriärsutveckling tillsammans med ett härligt och drivande gäng medarbetare.

Ansök
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Susanne Lindqvist, HRchef Coop Mitt på telefon: 010-747 53 20

 

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-31