Elvenite söker trainee inom digitalisering av livsmedelsindustrin

,
Elvenite söker trainee inom digitalisering av livsmedelsindustrin

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Vill du vara med och skapa framtidens vinnare genom att leverera hållbara och innovativa lösningar i hjärtat av livsmedelsindustrin?
Vi söker dig som är en driven och positiv person som älskar att ställas inför nya utmaningar. Du är effektiv, omtänksam och nyfiken på hur digitala verktyg och förbättrade arbetssätt kan skapa värde för några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag.

Vi tror att du:

  • Är en driven civilingenjör eller systemutvecklare som vill arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling. Har du en förståelse för hur förbättrade affärsprocesser, stora mängder data eller affärssystem kan skapa värde för ett företag så är det ett plus.
  • Är social, service-inriktad och brinner för att leverera en bra kundupplevelse samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och vill bidra till en bättre värld.
  • Är en person som är effektiv, omtänksam och nyfiken på hur nya teknologier som Cloud, IoT, Machine Learning och affärssystem kan hjälpa företag att skapa värde. Du drivs starkt av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program. 

Ditt traineeår på Elvenite
På Elvenite kommer du att få en raketstart på din konsultkarriär och utmanas i en mängd olika miljöer. Vi erbjuder ett skräddarsytt program där du som nyexaminerad kommer att få djup insikt i hur Elvenite hjälper livsmedelsindustrin att bli mer produktiva och hållbara med hjälp av förbättrade processer, data-analys och effektiva affärssystem.

Traineeprogrammet kommer att innehålla en blandning av teori och praktik där du ständigt utmanas tillsammans med andra graduates och lär dig grunderna för att bli en bra konsult samtidigt som du fördjupar din spetskompetens inom utvalda områden.

Våra konsulter är några av branschens vassaste inom digitalisering och vi bidrar dagligen med lösningar som hjälper våra internationella kunder att bli mer produktiva och hållbara. Som Graduate Trainee kommer du att få prova på att arbeta inom alla våra affärsområden och följa våra konsulter i utmanande projekt för att vid programmets slut vara redo att inta konsultrollen hos någon av våra kunder.

Varför ska du välja Elvenite?
Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deras lönsamhet. Vår största tillgång är vår personal. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa talangerna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team.

På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder.

Vi jobbar inte bara aktivt med våra kunder varje dag, vi tror också att fysiskt och psykiskt välmående är en förutsättning för att man ska trivas och prestera på arbetsplatsen. Därför uppmuntrar vi till en aktiv livsstil, både genom ett generöst individuellt träningsbidrag och genom gemensamma utmaningar.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformulär >>

Har du frågor? Kontakta Daniel Jarmyr på telefon: 070 354 76 44.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-19