Etteplan söker trainee inom Engineering

,
Etteplan söker trainee inom Engineering

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 2 800 specialister som arbetar efter devisen ”Engineering with a difference”. Vi tror att det kommer att krävas en annan strategi för att lösa morgondagens tekniska utmaningar, och att varje medarbetare gör skillnad.

Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Inbyggda system och IoT samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Med drygt 50 kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor. Nyfiken på att bli en i vårt team? Skicka in ditt CV så har du tagit första steget.

Rollen
Vi söker dig som trivs där du får ta en aktiv roll i att lösa och utveckla olika lösningar inom området. Du kommer bli engagerad i både helhetslösningar och löpande kunduppdrag. Som Graduate trainee på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana.

Kompetensutveckling är viktigt för oss och en del av vår vardag. Du kommer kontinuerligt utveckla din egen.

Vårt eget recept på framgång är teamwork, utveckling och en stor dos ”kul på jobbet”. Tillsammans jobbar vi för att ge våra kunder de allra bästa lösningarna.

Vi tror att du:

  • Har en civilingenjörsexamen
  • Har en nyfikenhet på nya tekniker och tankesätt
  • Har en förståelse för affärsprocesser
  • Har egenskaper som social, service-inriktad och omtänksam.
  • Har en vilja av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Etteplan
På Etteplan kommer du lära känna verksamheten och lära känna vårt företag. Jobba operativt i våra uppdrag med syftet att du ska bli en ledare inom vår organisation. Du kommer lära dig grunderna för att bli en bra konsult samtidigt som du fördjupar din spetskompetens inom utvalda områden. Våra konsulter är några av branschens vassaste inom tekniska konsulttjänster och vi bidrar dagligen med lösningar som hjälper våra kunder att bli mer produktiva och hållbara. Vid programmets slut kommer du vara redo att inta en ledande roll hos oss.

Varför ska du välja Etteplan?
Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör.

Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och arbetar vi aktivt med din kompetensutveckling och vi utbyter regelbundet erfarenheter inom gruppen. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.

Etteplan erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Etteplan – Engineering with a difference. 

Ansök
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Pontus Nordström på telefon: 070 639 84 78.

Färdigheter

Upplagt på

2018-04-09