NWT-koncernen söker trainee inom affärsutveckling och marknadsföring

,
NWT-koncernen söker trainee inom affärsutveckling och marknadsföring

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med på en förändringsresa inom ett av Sveriges större mediehus. NWT-koncernen äger 15 prenumererade morgontidningar i Värmland, Dalsland samt Skaraborg, en omfattande fastighetsrörelse samt har genom ägarskap ett tätt samarbete med Schibsted och Polaris Media AS i Norge.

 Du som söker vill vara med och utveckla nya affärsmöjligheter tillsammans med oss. NWT-koncernen kommer att kraftigt utöka sin satsning på digital utveckling samtidigt som den befintliga affären utvecklas. Den digitala utvecklingen ger många utmaningar och samtidigt många möjligheter. Vi söker dig som väljer att se möjligheterna och har ett eget stort driv. Du kommer att ingå i vårt affärsutvecklingsteam som vi håller på och bygger upp tillsammans med vår digitala utvecklingsorganisation.

Vi tror att du har:

  • Nyligen tagit examen i företagsekonomi inriktning marknadsföring/dataingenjör/design inom IT/ eller motsvarande
  • Du tycker om att arbeta med andra människor och har lätt för att komma in i en grupp.
  • Du är intresserad av den digitala tekniken och har erfarenhet av att arbeta med den.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på NWT

Som trainee inom NWT-koncernen så kommer du inledningsvis att få lära känna företagets olika avdelningar genom att arbeta en kortare period på respektive avdelning. Därefter så kommer du att få ansvar för något/några av våra utvecklingsprojekt. Detta gör du i samarbete med vår digitala utvecklingsavdelning, vårt utvecklingsteam i Gdansk och antingen vår företagsmarknadsavdelning eller privatmarknadsavdelning.

Varför ska du välja NWT-koncernen ?

Vi är en viktig del i den demokratiska utvecklingen i samhället. Informerade människor kan delta i det demokratiska samhället och vara med och påverka. Vi är övertygade om att det som varit vår affärsidé i många år, lokala nyheter, också har en plats i den digitala världen. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där digitaliseringen ger oss möjligheter och driver utvecklingen.

Du kommer att få vara med och ta initiativ till projekt som kommer att vara nydanande inom vår bransch. Hos oss får du arbeta inom ett stabilt och lönsamt bolag med stora resurser.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Mats Muregård på telefon: 070- 2641644.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-18