NWT-koncernen söker Marknadskoordinator

,
NWT-koncernen söker Marknadskoordinator

ANNONS FRÅN HIGHER AMBITION VÅRTERMINEN 2018 – EJ AKTUELL

Vi söker trainee inom marknadskoordination till vårt privatmarknadsteam i Karlstad. NWT-koncernen äger 15 prenumererade morgontidningar i Värmland, Dalsland samt Skaraborg, en omfattande fastighetsrörelse samt har genom ägarskap ett tätt samarbete med Schibsted och Polaris Media AS i Norge.

OBS! Denna tjänst tillsätts snarast, sista ansökningsdatum är 20 oktober. Du kommer arbeta som marknadskoordinator med tillträdesdatum omgående under hösten, men är även del av traineeprogrammet som börjar i februari 2018.

Privatmarknadsavdelningen arbetar med kommunikation till våra konsumenter i syfte att marknadsföra våra produkter. Vi genomför nu en större satsning på digitala prenumerationer som du kommer att vara en del av. Ditt ansvarsområde som marknadskoordinator blir att förmedla rätt budskap till rätt kund i rätt tid. Du kommer att vara med och utforma samt genomföra kampanjer tillsammans med vårt team eller i samarbete med externa copywriters. Du får jobba med marknadsföring, kampanjutformning, digitala kampanjer samt event för våra 15 mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg.

Vi tror att du är:

  • Utbildad kommunikatör inom PR/marknadsföring eller motsvarande.
  • Initiativtagande
  • En person med god organisationsförmåga
  • Noggrann
  • En person som har lätt för att samarbeta med andra

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 20 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år Vi söker en som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Varför ska du välja NWT-koncernen ?
Vi är en viktig del i den demokratiska utvecklingen i samhället. Informerade människor kan delta i det demokratiska samhället och vara med och påverka. Vi är övertygade om att det som varit vår affärsidé i många år, lokala nyheter, också har en plats i den digitala världen. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där digitaliseringen ger oss möjligheter och driver utvecklingen.

Du kommer att få vara med och ta initiativ till projekt som kommer att vara nydanande inom vår bransch. Hos oss får du arbeta inom ett stabilt och lönsamt bolag med stora resurser.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Mats Muregård på telefon: 070- 2641644.

Färdigheter

Upplagt på

2017-09-29