Swegon söker trainee till produkt- och marknadsavdelningen

Swegon söker trainee till produkt- och marknadsavdelningen

Vill du vara med och skapa världens bästa inomhusklimat?  I mer än 60 år har Swegon utvecklat produkter och system för energigivande inomhusklimat med fokus på komfort och optimal livscykelkostnad. Nu söker vi en trainee till vår produkt- och marknadsavdelning i Arvika som vill vara med att utveckla världens bästa inomhusklimat för människa och miljö. 

Våra framgångsrika system och produktlösningar skapar miljöer där människor kan njuta och prestera i behaglig temperatur och luftkvalitet. På Swegon tar vi inomhusklimatet på största allvar och vår ambition är att vara marknadens ledande leverantör av bra inomhuskomfort. Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Verksamheten bedrivs i fem olika affärsområden med ca 2200 anställda i Europa, Nordamerika och Asien.

Nu söker vi en trainee som vill jobba med produkt och marknadsfrågor samt vara teknisk stöttning kring våra produkter till våra säljare och kunder. Du får vara med och påverka den framtida produktportföljen för våra fantastiska klimat- och akustikprodukter samt bidra till att förbättra arbetssätt och rutiner för vår support. Du kommer även att vara delaktig i produktutvecklingsprojekt, skapa teknisk dokumentation, samt genomföra kampanjer och lanseringar.

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad från ingenjörsområdet med inriktning energi och miljö, bygg, industriell ekonomi alternativt ekonom med marknadsföringsinriktning
  • har en förmåga att se kundens behov översatt till de produkter vi utvecklar
  • har en kombination av systemkunnande samt affärsmannaskap
  • är strukturerad och lösningsorienterad
  • är serviceinriktad och gillar att samarbete i ett team och ha kontakt med människor
  • behärskar minimum engelska i tal och skrift samt har möjlighet att resa då resor förekommer i arbetet
  • kan tänka dig en ledande roll eller en specialistbefattning i framtiden
  • delar våra värderingar Customer empathy, Trust och Committment

Programmets upplägg 
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen. Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Swegon
Till en början kommer du att introduceras för alla våra verksamhetsdelar för att få en god överblick i Swegon. Vi skapar ett program där du testar allt från säljled till tillverkning samt förstudier och praktiska moment ute på projekt. Du får en bred kunskap och erfarenhet inför din framtida karriär hos oss.

Varför ska du välja Swegon?
Swegon är ett globalt företag med många möjligheter. Våra kontor finns över hela världen! Sverige, Finland, Canada, USA, Indien, Italien, Tyskland och Storbritannien är några av länderna där vi har fabriker. Vårt huvudkontor har vi i Göteborg. Inom företaget finns en lång tradition av innovation och med våra produkter leder vi branschens utveckling. Vi har ambitiösa tillväxtmål och söker dig som är engagerad, kreativ och nyfiken.

Med våra produkter skapar vi ett bra inneklimat och bidrar till ett hållbart byggande. För oss är det lika viktigt att ha ett hållbart och bra arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. I Arvika tillverkar vi marknadsledande klimatprodukter när det kommer till både akustik och komfort. Vi exporterar över hela världen och hos oss kommer du att vara med och bidra i vår ambition att ständigt utvecklas och växa. Under ditt traineeår kommer du att ha möjlighet att sätta dig in i alla delar av vår verksamhet samt besöka enheter i och utanför Sverige.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Åsa Norén-Lundh på telefon: 073 – 917 88 22.

Färdigheter

Upplagt på

2018-05-08