Uddeholms AB söker graduate trainee

Uddeholms AB söker graduate trainee

Tillsammans har vi inom Uddeholm upptäckt nya lösningar och utvecklat verktygsstål som driver industrin framåt. Skickliga medarbetare med mod att se potentialen i det outforskade, stolta yrkesmän/kvinnor som har kunskapen att förvandla nya möjligheter till ökad konkurrenskraft för våra kunder. Under 350 år har en värdefull historia och en rik tradition blivit vår vision och vårt löfte. Det är det som gör Uddeholm till världsledande inom verktygsstål.

Uddeholms AB söker nyutbildade akademiker med stort engagemang att vilja göra skillnad och bidra till vår framtidssaga. Vi kommer att behöva utveckla verksamheten för att framgångsrikt driva företaget i ytterligare flera hundra år. Inom Uddeholm söker vi engagerade, kompetenta och drivna kandidater inom bland annat områdena Marknad, Forskning och Utveckling, Projekt/Konstruktion, Underhåll och Miljö och Säkerhet.

Vi tror att du:

  • Har en akademisk utbildning motsvarande minst kandidatnivå
  • Har en kommunikativ förmåga i såväl tal och skrift, på engelska och svenska och gärna ytterligare någon/några språk
  • Har en drivkraft att ständigt vilja förbättra och utveckla
  • Har ett intresse för industriell verksamhet och digitalisering och automatisering
  • Har ett intresse för andra människor och motiveras av att vara en del av team- och projektarbete
  • Gillar att lära dig nya saker och utvecklas som både individ och i din yrkesroll

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 12-14 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Uddeholm
Inom Uddeholm sätter vi upp ett specifikt träningsprogram som är individuellt anpassat för varje trainee. Du kan vänta dig att få möjlighet att prova på flera olika arbetsuppgifter inom ditt område för att lära inte bara på djupet, utan också på bredden.

Du kommer att få delta i såväl vardagliga arbetsuppgifter, som projekt och team. Träningsprogrammet kan dessutom under traineetiden justeras, så att det passar traineens profil och potential, i kombination med organisationens behov.

Varför ska du välja Uddeholm?
Som en del av Uddeholm är du en del av ett världsledande företag med en spännande framtid. Just nu investerar vi för fullt och förbereder oss för en expansiv fas. Mod och innovation har gjort oss framgångsrika i hittills 350 år. Vår unika kompetens och erfarenhet inom specialstål kommer att hålla oss fortsatt starka. Det i kombination med innovativa lösningar, kundfokus och framåtanda kommer hålla oss världsledande i många, många år till. Tillsammans i Hagfors skapar vi framgång för vårt företag.

Tillit, respekt, kundfokus och värdeskapande är våra interna värdeord. Inom Uddeholm råder en spännande kombination av långa traditioner och stark innovationskraft. Vi jobbar mycket över avdelningsgränser i förbättringsgrupper, team och projekt. En person med driv och vilja att lära nytt kan komma långt i vår organisation.

Ansök:
Ladda upp CV och videoansökan i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan! Gå till ansökningsformuläret >>

Har du frågor? Kontakta Ellen Myrén Scott på ellen.scott@uddeholm.com

Färdigheter

Upplagt på

2018-03-29